Article

El proper dissabte 18 de novembre, II Desfilada de moda de Girona!

13 / 11 / 2023

La passarel·la posarà punt i final a la campanya "La ComerÇiada", amb un gran sorteig de premis i un xec regal de 500 euros per gastar un dissabte del Nadal.

El proper dissabte 18 de novembre, Girona Centre Eix Comercial durà a terme la II Desfilada de moda del comerç de la ciutat. L’esdeveniment tindrà lloc a la plaça de la Independència, a les 18.30 hores, i tothom hi està convidat!

Desfilaran Aire de Girona, Busquets Festa, Calçats Peacock, Change Lingerie, Hortensia, Joieria Ramírez de Cartagena, Missy&Missy, Perfumeria Xaloc i Ribes, amb les propostes de moda i novetats de la temporada tardor-hivern. La passarel·la comptarà amb l’exhibició de ball de la Dance Craft by Irina Kucharczuk.

La desfilada clourà amb el sorteig d’un munt de productes i del regal estrella: un xec regal per valor de 500 euros, per gastar en un dissabte de la campanya de Nadal, a més d’altres premis com una nit d’hotel per a dues persones. El sorteig posarà punt i final a la desfilada i serà la cloenda gironina de la campanya "La ComerÇiada, la diada del comerç local"

La ComerÇiada a Girona, divendres 17 i dissabte 18 de novembre

“La ComerÇiada” és una iniciativa impulsada per la FOEG i onze associacions de comerciants gironines: Associació de comerciants de Celrà, Girona Centre Eix Comercial, Els Petits Plaers de la Bisbal d’Empordà, Associació de comerciants d’Olot, Oohxigen comerç i negoci de Palafrugell, Fecotur Palamós, Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus, Sant Antoni Comerç de Sant Antoni de Calonge, Associació Guíxols comerç i turisme de Sant Feliu de Guíxols, la Federació d’Unió d’Empresaris de Salt i l’Associació de comerciants de Sarrià de Ter. 

La campanya consisteix en un programa d’activitats, sortejos i promocions especials que oferiran gairebé 600 negocis adherits a una iniciativa que busca copsar l’atenció del consumidor, ressaltar els valors únics i la importància social i econòmica dels negocis locals del territori. Amb l’eslògan “Les teves petjades són el meu batec” i una imatge única i homogènia, “La Comerciada promet ser un gran esdeveniment amb què celebrar la diversitat i vitalitat del teixit comercial local a la demarcació de Girona”, destaca la presidenta de Girona Centre Eix Comercial, Mercè Ramírez de Cartagena.

Concretament, el divendres 17 i el dissabte 18 de novembre són els dies triats per Girona per dur a terme la campanya. A banda de les promocions pròpies de cada comerç adherit a l’agrupació de comerç, el dissabte al matí hi ha programades activitats infantils a la plaça Miquel Santó, i a la tarda, la desfilada de moda. Durant els dos dies, els clients, a través de les seves compres, podran entrar en el sorteig final de la desfilada.  

 

Cartell anunci de la II Desfilada de moda
FacebookTwitterLinkedin