Article

Tret de sortida a la nova edició del “Millor aparador gastronòmic de l’any”

06 / 11 / 2019

El proper divendres 8 de novembre, Girona Centre Eix Comercial, l’associació de comerciants més representativa de la ciutat, donarà a conèixer els guanyadors del concurs “Millor aparador gastronòmic de l’any”. S’hi han presentat prop de seixanta candidatures, que seran avaluades avui per un jurat qualificador integrat pels representants de l’associació de comerciants, l’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament de Girona, i les empreses coorganitzadores de l’esdeveniment, la cooperativa de vins i olis Empordàlia, i el distribuïdor de fruites i verdures Gozalbo. Les propostes de les botigues es podran veure fins el 16 de novembre i l’acte de lliurament premis es farà a la seu de Girona Centre (Bonastruc de Porta 15. Edifici FOEG), a les 13.30 hores. Es donaran tres premis de reconeixement, sense dotació econòmica.

El concurs, que arriba enguany a la seva onzena edició, vol posar en valor els trets distintius del comerç de proximitat i els productes de la terra, amb la voluntat de potenciar entre la ciutadania la compra al comerç local i el consum de producte autòcton. El jurat valorarà especialment l’originalitat del muntatge realitzat i com els elements gastronòmics de les marques col·laboradores queden integrats dins l’espai, en convivència amb el producte de l’establiment.

Durant aquest mes i amb motiu de la campanya, els clients dels establiments participants entraran en el sorteig de lots de productes Empordàlia i Gozalbo.

La primera edició de la iniciativa es va celebrar en el marc de la Setmana Gastronòmica organitzada per l’Associació d’Hostaleria de Girona. Posteriorment, el concurs s’ha vinculat a les edicions gironines del Fòrum Gastronòmic. El concurs compta amb el suport de l’Ajuntament de Girona i la Generalitat de Catalunya.

Girona Centre Eix Comercial és l'associació de comerciants més gran de Girona, amb  aproximadament 250 agremiats. Agrupa comerços de diferents sectors d’activitat, ubicats dins de l’eix comercial de la ciutat, zona que va des del centre històric fins al carrer Emili Grahit. El seu principal objectiu és dur a terme accions de caràcter dinamitzador que signifiquin un impuls econòmic de l’eix comercial que representa i dels establiments associats.     

Descàrrega de fotos. Autor. Girona Centre.
El jurat qualificador avaluarà avui les candidatures, prop de seixanta aparadors de tot l'eix comercial de Girona
Foto 1 - Foto 2 

Per a més informació, us podeu posar en contacte amb:
Plural Comunicació – Gabinet de Comunicació i Premsa de Girona Centre Eix Comercial_ info@pluralcomunicacio.com – Tel. 972 22 23 70 - 678580347

 

Tret de sortida a la nova edició del  “Millor aparador gastronòmic de l’any”
FacebookTwitterLinkedin
Imagen
Tret de sortida a la nova edició del  “Millor aparador gastronòmic de l’any”