Article

Busquets Festa revalida el primer premi del concurs “Millor aparador gastronòmic de l’any”

08 / 11 / 2019

La botiga de disfresses Busquets Festa (plaça Marquès de Camps 5) ha tornat a guanyar el primer premi del concurs “Millor Aparador Gastronòmic 2018”, convocat per l’Agrupació de Comerciants Girona Centre. El segon guardó ha estat per a la botiga del carrer Nou, Bike Breaks Girona Cycle Centre, i el tercer premi se l’ha endut l’aparador de Peacock Sabateries, de la plaça del Vi. L’organització ha concedit tres accèssits a: la llibreria especialitzada en idiomes Linguae (carrer Migdia 77), l’establiment d’alimentació Carns Pere Rigau (Gran Via Jaume I, 68) i la botiga de complements i moda underground Plàstic Store (plaça del Vi 11). Durant l’acte de lliurament dels guardons, que s’ha celebrat aquest migdia a la seu de l’agrupació de comerciants, tant l’associació de comerciants com les empreses col·laboradores, la cooperativa de vins i olis Empordàlia, i el distribuïdor de fruites i verdures Gozalbo, han destacat la creativitat de les candidatures. La relació d’aparadors aspirants al premi, prop de seixanta, es poden consultar a www.gironacentre.org. Les propostes es poden veure fins el 16 de novembre.

La iniciativa, idea original de Girona Centre Eix Comercial, posa en valor els trets distintius del comerç de proximitat i dels productes del territori, amb la voluntat de potenciar entre la ciutadania la compra al comerç local i el consum de producte autòcton. La primera edició es va celebrar en el marc de la Setmana Gastronòmica organitzada per l’Associació d’Hostaleria de Girona i posteriorment, el concurs s’ha vinculat a les edicions gironines del Fòrum Gastronòmic. El concurs compta amb el suport de l’Ajuntament de Girona i la Generalitat de Catalunya.

El jurat qualificador ha valorat sobretot l’originalitat del muntatge realitzat a l’aparador i com queden integrats el producte i el concepte gastronòmic dins l’espai. Durant aquest mes i amb motiu de la campanya els clients dels establiments participants entraran en el sorteig de lots de productes Empordàlia i Gozalbo i d’entrades al saló gastronòmic.

Girona Centre Eix Comercial és l'associació de comerciants més gran de Girona, amb  aproximadament 250 agremiats. Agrupa comerços de diferents sectors d’activitat, ubicats dins de l’eix comercial de la ciutat, zona que va des del centre històric fins al carrer Emili Grahit. El seu principal objectiu és dur a terme accions de caràcter dinamitzador que signifiquin un impuls econòmic de l’eix comercial que representa i dels establiments associats.

Peu de foto: Premis i accèssits del concurs “Millor aparador gastronòmic 2019”

Per a més informació, us podeu posar en contacte amb: 
Plural Comunicació – Gabinet de Comunicació i Premsa de Girona Centre Eix Comercial_ info@pluralcomunicacio.com – Tel. 972 22 23 70 - 678580347

 

MONTGRÀFIC, millor Aparador Gastronòmic 2015
FacebookTwitterLinkedin