Article

Tret de sortida a la campanya de Nadal del comerç local de Girona

27 / 11 / 2023

L’agrupació Girona Centre Eix Comercial vol fer atractiva la compra en l’establiment de proximitat i promoure Girona com a ciutat nadalenca.

 

El proper dissabte 2 de desembre arrenca la campanya promocional del Nadal del comerç de proximitat de Girona. Aquest matí, l’associació Girona Centre Eix Comercial ha presentat la imatge de campanya en què sota l’eslògan “El teu comerç, el teu Nadal” convida a gaudir de les compres en el comerç local de la ciutat. La campanya, seguida per prop de 200 comerços de venda al detall del centre i eixample de la ciutat, contempla diferents accions. Destaca el sorteig de xecs regal i els tradicionals tortells de Reis farcits d’euros entre les compres realitzades fins al 24 de desembre. Els xecs es podran bescanviar a qualsevol del comerços associats a l’entitat a partir del dia 2 de gener i fins el 24 de febrer, amb l’objectiu que la clientela pugui aprofitar els diners per a les últimes compres de Reis o en campanya de rebaixes. 

Per una ciutat nadalenca

A més dels premis en metàl·lic, l’associació de comerciants ha promogut diferents activitats nadalenques al carrer durant tot el desembre, gràcies al suport de l’ajuntament de la ciutat. Entre aquestes destaquen els concerts de Nadal de l’Escola de Música Moderna (22 de desembre a la plaça Catalunya), de la Black Music Big Ban (23 de desembre al carrer Santa Clara), els Gospelians de Girona (29 de desembre al carrer Migdia cantonada Joan Baptista la Salle), i dels grups infantils Atrapasomnis (2 de desembre a la plaça 1 d’Octubre) i 4Gami (30 de desembre al carrer Nou). S’hi sumen les activitats infantils taller de llufes (28 de desembre a la plaça Miquel Santaló) i el conta contes de Violeta Antò (22 de desembre al punt de trobada de la rambla). La presidenta de l’agrupació, Mercè Ramírez de Cartagena, afirma que per al comerç és “tan important fer atractiva la compra com contribuir a fer de Girona una ciutat nadalenca plena d’activitats i viva en aquesta època”. En aquest sentit també subratlla la decoració comercial al carrer. Aquesta setmana Girona Centre Eix Comercial instal·larà unes figures de grans dimensions en forma de bossa amb la imatge de campanya al principi de la Rambla de la Llibertat, als carrers Santa Clara, Juli Garreta cantonada Pare Claret, i a la plaça Miquel Santaló. L’agrupació vol premiar la difusió que se’n faci de la ciutat per Nadal i farà un sorteig per Instagram (@gironacentre) de 200 euros entre totes les fotografies publicades a la xarxa social amb aquestes figures. 

Així mateix, aquesta setmana l’entitat distribuirà arbres de Nadal decorats que els establiments associats col·locaran a la porta de les botigues. La campanya es completa amb d’altres detalls com ara el regal de 20 euros per cada 10 euros de compra per entrar al Gran Circ de Nadal, la carta dels Reis Mags i material promocional. 

Amb tot, Ramírez de Cartagena espera una “bona campanya” i agraeix la col·laboració del consistori en les propostes de l’associació. 

Membres de la junta de govern de Girona Centre Eix Comercial mostren la imatge de campanya, a la plaça Miquel Santaló.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb: Plural Comunicació, gabinet de comunicació i premsa de Girona Centre Eix Comercial.  Tel. 972222370 – 678580347 – info@pluralcomunicacio.com

 

Membres de la junta de govern de Girona Centre Eix Comercial mostren la imatge de campanya, a la plaça Miquel Santaló.
FacebookTwitterLinkedin