Article

La Cursa Popular del Carrer Nou s'ajorna fins a nova data

17 / 10 / 2019

Amb motiu de la situació d’excepcionalitat que viu la ciutat aquests dies i per raons de mobilitat i seguretat, Girona Centre Eix Comercial, promotora de la Cursa Popular del Carrer Nou, es veu obligada a ajornar l’esdeveniment que s’havia de celebrar aquest diumenge 20 d’octubre. La cursa no s’anul·la, sinó que s’ajorna a una nova data, a determinar. 

Tots els participants rebran un correu de l’organització comunicant la nova data. Les inscripcions fetes seran vàlides per a la nova convocatòria, i en el cas que un inscrit no pugui tornar a participar, se li retornaran els diners. Si la inscripció s’ha fet per Internet, se li abonaran. Si la inscripció s’ha fet presencialment, la persona inscrita s’haurà de presenciar al carrer Nou quan s’obrin altra vegada les inscripcions (una setmana abans de la cursa) i tornar el xip i la samarreta.

L’organització lamenta haver d’ajornar l’esdeveniment i demana disculpes a tots els participants, patrocinadors i col·laboradors, al mateix temps que comprensió atesa la situació.

 

La Cursa Popular del Carrer Nou s'ajorna fins a nova data
FacebookTwitterLinkedin