Article

La Cursa Popular del Carrer Nou 2019 ja té nova data: diumenge 24 de novembre

21 / 10 / 2019

 

El diumenge 24 de novembre serà la nova data de celebració de la 41a Cursa Popular del Carrer Nou 2019. Dijous passat, l’associació Girona Centre Eix Comercial, d’acord amb l’Ajuntament de Girona, va haver d’ajornar l’esdeveniment previst el passat diumenge 20 d’octubre per motius de mobilitat i seguretat. No obstant això, tant l’associació de comerciants com totes les entitats implicades en l’organització de la prova confien en mantenir una alta participació.

Tots els participants rebran un correu de l’organització comunicant la nova data. Les inscripcions fetes anteriorment seran vàlides per a la nova convocatòria, i en el cas que un inscrit no pugui tornar a participar, se li retornaran els diners. Si la inscripció s’ha fet per Internet, se li abonaran. Si la inscripció s’ha fet presencialment, la persona inscrita haurà d’anar a la taula de l’organització quan s’obrin altra vegada les inscripcions presencials al carrer Nou la setmana del 18 de novembre. Al mateix temps que se li abonarà la inscripció, haurà de tornar el xip i la samarreta.

L’esdeveniment mantindrà les diferents proves: les curses estrella de 10 i 5 km, les milles urbanes, obertes a totes les categories (a partir dels 11 anys) i les curses infantils de caràcter no competitiu, per a grups d’1 a 7 anys i de 8 a 10 anys. Les curses dels 10 i 5 km inclouran també la variant de la cursa d’empresa. Així mateix es conserven les categories de participació per grups o escoles. La plaça Josep Pla serà el lloc d’entrega dels premis de la cursa de 10km i del trofeu honorífic Antoni Juliol i de les activitats de cloenda pensades per amenitzar la festa.

Les inscripcions per Internet continuen obertes. També es podran fer de manera presencial al carrer Nou el dijous 21 de novembre,de les 17.00 a les 20.00 hores, i divendres 22 i dissabte 23 de novembre, de les 10.00 a les 14.00 hores i de les 17.00 a les 20.00 hores. Les inscripcions a les curses infantils i a la milla urbana també es poden fer a la botiga Interesport Akilia del carrer Figuerola.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb:
Plural Comunicació, gabinet de premsa i comunicació de Girona Centre Eix Comercial
972 222370 – info@pluralcomunicacio.com - 678580347

 

La Cursa Popular del Carrer Nou 2019 ja té nova data: diumenge 24 de novembre
FacebookTwitterLinkedin