Article

Girona Centre ret homenatge a la clientela per Temps de Flors

10 / 05 / 2024

Amb el lema “El comerç floreix amb tu”, l’agrupació Girona Centre Eix Comercial ret un homenatge amb el seu projecte "Temps de Flors" a totes les persones que aposten pel comerç de proximitat i els negocis locals. L’entitat, que representa de forma majoritària el comerç local de la ciutat, participa com cada any en la mostra floral amb un proposta amb què manifesta el seu agraïment i alhora posa de relleu la importància del sector per a les viles i pobles, tant des del punt de vista econòmic com social. 

La proposta floral pren com a element principal un arc rodó guarnit de fulles i flors seques. Al mig, s’incorpora el símbol del comerç (la bossa), on es pot llegir la metàfora: les botigues obren cada dia (floreixen) per les persones (per tu). Sobre la base de l’estructura i una catifa de gespa s’hi ubica un gessamí, que és la planta triada aquest any pel comerç per lluir a l'entrada de cada botiga associada a l'agrupació. 

El projecte es reprodueix a diferents punts dels carrers principals de l'eix comercial de Girona: la rambla de la Llibertat, Santa Clara, Pare Claret i Migdia.

 

Projecte Temps de Flors al carrer Santa Clara
FacebookTwitterLinkedin
Projecte Temps de Flors a la rambla
Detall del gessamí a la porta d'un comerç
Projecte Temps de Flors al carrer Santa Clara. Visitants miren el muntatge
Projecte Temps de Flors. Detall de la flor
Projecte Temps de Flors a la rambla.