Article

El comerç de Girona treu la botiga al carrer el dissabte 1 de juny

24 / 05 / 2024

L’associació de comerciants Girona Centre estrena imatge de campanya i destaca el nombre de botigues participants, unes seixanta

El dissabte vinent 1 de juny, el comerç de proximitat de Girona traurà la botiga al carrer al llarg de tot l’eix comercial de la ciutat, amb parades concentrades als carrers Migdia, Pare Claret, avinguda Jaume I, la Rambla, Santa Clara, Hortes, carrer Nou i plaça Catalunya. Aquesta fira, organitzada per l’associació Girona Centre Eix Comercial, té la voluntat d’atreure la compra i dinamitzar els carrers en plena campanya de primavera-estiu.

Se sumaran a la jornada unes vuitanta botigues, majoritàriament del sector de la moda i complements, però també d’altres sectors. La presidenta de l’entitat, Mercè Ramírez de Cartagena augura un “bon dissabte de vendes si el temps acompanya” i posa de relleu el canvi d’imatge de la campanya, basada en el nou logotip de l’agrupació. La presidenta també destaca el nombre de botigues participants i l’ambient festiu que propicien. “Durant tot el dia, el centre de Girona es transformarà en un gran aparador a l'aire lliure i això és maco de veure i gaudir”, assegura Ramírez de Cartagena. 

 

Consulteu a finals de setmana en aquest web els comerços que trauran parada aquest dissabte 1 de juny, a la Botiga al carrer de Girona.

Imatge de campanya de la Botiga al carrer
FacebookTwitterLinkedin