Article

Fashion Cycle Girona, la desfilada de moda en bicicleta, el dissabte 8 d'octubre a Girona

05 / 10 / 2016

L’associació de comerciants Girona Centre Eix Comercial i l’escola de models Piùbella Models, organitzadors de la passarel•les Girona Fashion Day, estrenaran el proper dissabte 8 d’octubre la primera desfilada de moda sobre pedals Fashion Cycle Girona.

L’esdeveniment començarà a rodar a partir de les cinc de la tarda. Vint-i-cinc models sortiran en bicicleta des de la plaça de la Independència i recorreran els carrers de la ciutat per tornar de nou al punt de sortida a les 19.00 hores. Tot seguit, a les 20.00 hores, començarà la desfilada de dissenys i complements sobre el passadís tradicional, ubicat a la mateixa plaça. Amb tot plegat “volem promocionar les botigues de moda locals i fer lluir les propostes de la nova temporada d’una manera diferent, seguint les tendències que es van imposant a altres territoris”, ha explicat la gerent de Girona Centre, Mònica Bartrina.

Al mateix temps, i durant tota la tarda, hi haurà activitats per entretenir un públic fidel a la cita. Per la seva banda, l’acadèmia Revlon, repetirà la marató de pentinats i maquillatge solidària a favor de la Fundació Oncolliga Girona.

L’objectiu de la iniciativa és promocionar el sector local de la moda i donar suport a nous creadors, que també tindran presència en aquesta nova edició tardor-hivern. Cada edició ha comptat amb prop d’unes mil persones. “Amb la novetat d’aquest any esperem atreure més públic i tenir més visibilitat”, assegura Bartrina. 

Cada edició compta amb el suport de Giramé, professionals de la perruqueria i l'estilisme, que són els encarregats de pentinar les models; i l'estètica Angèlica, responsables del maquillatge.

Girona Centre Eix Comercial és l'associació de comerciants més gran de Girona, amb aproximadament 250 agremiats. Agrupa comerços de diferents sectors d’activitat, ubicats dins de l’eix comercial de la ciutat, zona que va des del centre històric fins al carrer Emili Grahit. El seu principal objectiu és dur a terme accions de caràcter dinamitzador que signifiquin un impuls econòmic de l’eix comercial que representa i dels establiments associats.

Mireu el recorregut que faran les models en bicicleta!

RECORREGUT 1:

SORTIDA: Carrer Santa Clara
Pont de Pedra
Plaça Catalunya
Passeig General Mendoza
Carrer de la Rutlla
Carrer Maluquer Salvador
Carrer Migdia (de baixada)
Rotonda Ultònic (Mercat del Lleó)
Carrer Migdia (de pujada)
Carrer Bisbe Lorenzana
ATURADA: Plaça Miquel Santaló (Hotel Carlemany)
Carrer Joan Maragall
Avinguda Jaume I
Plaça Hospital - Pompeu Fabra
Plaça Catalunya
Pujada Pont de Pedra
Plaça del Vi
Carrer Ciutadans
Carrer de la Cort Reial
Quatre Cantons
Carrer Ballesteries
Carrer dels Calderers
Plaça Sant Feliu
Pont de Sant Feliu
Passeig Canalejas
ARRIBADA: Plaça Independència

RECORREGUT 2:

SORTIDA: Carrer Santa Clara
Avinguda Sant Francesc
Plaça Catalunya
Carrer de la Rutlla
Carrer de la Creu
Plaça Països Catalans
Pont de la Font del Rei (Agafar carril bici)
Carrer del Carme
Plaça Catalunya
Pujada Pont de Pedra
Plaça del Vi
Carrer Ciutadans
Carrer de la Llebre
ATURADA: Plaça Sant Josep (La Fàbrica Girona - Coffe)
Carrer de la Llebre
Carrer de la Cort Reial
Quatre Cantons
Pont de Sant Agustí
ARRIBADA: Plaça Independència

 

Fashion Cycle Girona, la desfilada de moda en bicicleta, el dissabte 8 d'octubre a Girona
FacebookTwitterLinkedin