Article

El petit comerç de Girona dona el tret de sortida a la campanya “Aquest any, el carrer entra a ... la botiga”

08 / 06 / 2020

A finals de maig i principis de juny el petit comerç de Girona donava cada any el tret de sortida a la campanya de primavera-estiu amb les tradicionals botigues al carrer de Girona, organitzades per l’agrupació de comerciants Girona Centre Eix Comercial a les zones comercials dels barris de l’Eixample i del centre de la ciutat, amb una afluència de públic important. Aquest any, davant la impossibilitat de garantir les mesures de prevenció per evitar el contagi de la Covid19, sobretot pel que fa al compliment de la distància de seguretat, els comerciants han ideat la campanya “Aquest any, el carrer entra ... a la botiga”, en substitució de les parades al carrer.

Els botiguers adherits a la campanya, que ha començat avui i s’allargarà fins el 13 de juny, han habilitat a l’interior dels establiments un espai de “bones” promocions i descomptes i amb “molt d’estoc per vendre”, assegura el president de Girona Centre Eix Comercial, Josep Maria Noguer. Segons explica Noguer, en un moment en què el petit comerç està encara “tocat” pel període de tancament obligat pel confinament “hem de ser creatius i mirar d’atreure al client”. Per la seva banda, la vicepresidenta de l’entitat, Mercè Ramírez de Cartagena, informa que l’objectiu és conservar l’"essència" de la botiga al carrer, que “tothom identifica i espera”. “Ara falta que el temps acompanyi una mica i el públic entrarà als comerços perquè les ganes de comprar hi són”, diu Ramírez de Cartagena.

S’han adherit a la campanya uns cinquanta comerços sobretot del sector de la moda i complements.

Fotografia. Autor Girona Centre
D'esquerra a dreta, el president i la vicepresident de Girona Centre Eix Comercial amb la imatge de campanya avui a la plaça de la Independència de Girona

Per a més informació us podeu posar en contacte amb: 
Plural Comunicació, gabinet de comunicació i premsa de Girona Centre Eix Comercial 
Tel. 972222370 – 678580347 – info@pluralcomunicacio.com

El petit comerç de Girona dona el tret de sortida a la campanya “Aquest any, el carrer entra a ... la botiga”
FacebookTwitterLinkedin