Article

El 50% del sector del petit de comerç de Girona avança les rebaixes aquest cap de setmana

26 / 06 / 2020

Segons l’enquesta feta als establiments associats per Girona Centre Eix Comercial, agrupació que representa bona part del petit comerç de la ciutat amb uns 200 negocis adherits, el 50% de les botigues avançaran “excepcionalment” uns dies la campanya de rebaixes d’estiu i la començaran aquest cap de setmana. L’altra meitat dels enquestats diu que s’esperarà al tret de sortida “oficial” de l’1 de juliol. En tots els casos, el comerç de proximitat arrenca la campanya amb descomptes de fins el 50% i amb molt d’estoc acumulat.

Crida a la compra en el petit comerç

L’agrupació de comerciants fa a una crida a la compra en el petit comerç i confia que la campanya ajudi a “revifar” el sector i compensi les vendes que s’han deixat de fer durant l’estat d’alarma. El president de Girona Centre Eix Comercial, Josep Maria Noguer, defensa el valor del comerç local per a la ciutat i anima a la població a acostar-s’hi perquè el sector “ha quedat tocat” i ara “més que mai” necessita vendre. Segons explica Noguer, el confinament es va produir en un moment en què el comerç, sobretot el sector de la moda i complements, ja havia invertit en la nova temporada i ara acumula bona part de l’estoc. Girona Centre afirma que en aquests moments el petit comerç es manté a l’expectativa. “No sabem com ens afectaran els condicionants de la situació que vivim”, afegeix la vicepresidenta de l’entitat, Mercè Ramírez de Cartagena. “Hem d’esperar a veure com respon el turisme, estranger i nacional”, diu Ramírez de Cartagena. Tot i això, l’agrupació confia en una bona campanya de rebaixes motivada per la bona oferta i els grans descomptes. “La temporada just que comença ara i esperem que el client tingui ganes de comprar i que ho faci al petit comerç”, destaca Noguer. Pel que fa a les previsions, l’agrupació considera prematur avançar cap xifra i esperarà a que passin les primeres setmanes per fer un primer balanç.

Mascaretes corporatives reutilitzables per als treballadors del comerç

En coincidència amb l’inici de les rebaixes, l’Agrupació de Comerciants Girona Centre distribuirà la setmana vinent mascaretes corporatives als treballadors del comerç. Amb aquesta actuació, l’entitat vol fer visible, un cop més, el compliment de les mesures de prevenció de la Covid-19 per part del petit comerç i apel·la a la conscienciació ciutadana sobre les mesures de seguretat que s’han de mantenir en tot moment per contenir la transmissió de la malaltia. Les mascaretes són reutilitzables i s’han dissenyat en tons verdosos per sensibilitzar alhora sobre la importància d’emprendre accions sostenibles. Les mascaretes s’han elaborat a la demarcació de Girona, col·laborant així amb les empreses del territori.

Descàrrega de fotografies. Autor Girona Centre

El petit comerç de Girona es prepara per donar el tret de sortida a la campanya de rebaixes 
Foto 1 - Foto 2 

Per a més informació us podeu posar en contacte amb: Plural Comunicació, gabinet de comunicació i premsa de Girona Centre Eix Comercial. Tel. 972 222370 – info@pluralcomunicacio.com

El 50% del sector del petit de comerç de Girona avança les rebaixes aquest cap de setmana
FacebookTwitterLinkedin