Article

El comerç de Girona triomfa amb la campanya “Compra, rasca i guanya”

30 / 03 / 2022

La campanya “Compra, rasca i guanya” triomfa en els dies d’arrencada. Així ho ha confirmat la vicepresidenta de Girona Centre Eix Comercial, Mercè Ramírez de Cartagena, qui ha destacat la bona acollida de la iniciativa en el tret de sortida.

“Compra, rasca i guanya” és la nova campanya de Girona Centre Eix Comercial, l’associació gironina que representa el comerç local i de proximitat de la ciutat. La campanya s’articula a través del premi per compra. Té com a element central una targeta que la clientela ha de rascar per descobrir el premi. L’associació n’ha distribuït més de 20 mil unitats de targetes entre els comerços associats i el premis són diversos: des de xecs regal amb 20 i 30 euros per bescanviar als establiments de Girona Centre —més de 200—, fins a entrades al teatre, nits d’hotel, àpats, hores d’aparcament i productes i descomptes dels comerços associats. Ramírez de Cartagena ha posat de relleu el caràcter de “venda creuada” de la campanya. La vicepresidenta es refereix a que hi ha molts de premis que són productes regal i promocions que ofereixen els propis comerços, de manera que uns faran que la clientela compri en d’altres establiments i a l’inrevés. “Tots hi guanyem: la clientela, amb premis, i el comerç, amb nous clients”, manté Ramírez de Cartagena.

La campanya, que ha comptat amb el suport de la Diputació de Girona, l’Ajuntament de Girona i la Generalitat de Catalunya, va començar el 25 de març i durarà fins el 30 d’abril o fins a exhaurir les targetes. Els premis però es podran consumir o bescanviar fins el 30 de maig.

Gairebé el 100% dels establiments associats a Girona Centre s’han d’adherit a la campanya. La clientela els pot identificar amb el cartell de campanya exposat a cada comerç.

Peu de foto. Autor. Girona Centre. Representants de Girona Centre mostren la imatge de campanya.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb: Plural Comunicació, gabinet de comunicació i premsa de Girona Centre Eix Comercial. Tel. 972 222370 – info@pluralcomunicacio.com

 

El comerç de Girona triomfa amb la campanya “Compra, rasca i guanya”
FacebookTwitterLinkedin