Article

Un jurat ha avaluat avui la mostra d’aparadors gastronòmics de Girona

15 / 11 / 2017

Avui, el jurat qualificador del concurs del comerç local de Girona “Millor Aparador Gastronòmic” ha avaluat més de 60 candidats al guardó. El veredicte se sabrà el 20 de novembre en l’acte de lliurament de premis que tindrà lloc al Palau de Congressos de Girona dins el saló gastronòmic, a les 14.30 hores. Es donaran tres premis, sense dotació econòmica. El concurs, convocat per novè any consecutiu per l’associació de comerciants Girona Centre Eix Comercial, s’ha organitzat aquest any novament en el marc i amb el suport del Fòrum Gastronòmic. Compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, la cooperativa d’olis i vins Empordàlia i la marca de fruites i verdura NuFruit. El jurat ha valorat l’originalitat de la proposta i com queden integrats el producte i el concepte gastronòmic en l’aparador.

Els aparadors gastronòmics es poden veure fins el 25 de novembre.

La iniciativa, idea original de Girona Centre Eix Comercial, posa en valor els trets distintius del comerç de proximitat i dels productes del territori, amb la voluntat de potenciar entre la ciutadania la compra al comerç local i el consum de producte autòcton. La convocatòria és anual i cada dos anys se celebra en el marc del Fòrum Gastronòmic. La primera edició es va celebrar en el marc de la Setmana Gastronòmica organitzada per l’Associació d’Hostaleria de Girona.

Durant aquest mes i amb motiu de la campanya els clients dels establiments participants entraran en el sorteig de lots de productes Empordàlia i  NuFruit.

Foto: jurat integrat per representants de l’associació de comerciants Girona Centre, l’Ajuntament de Girona, el Fòrum Gastronòmic, Iglésies Associats i les empreses col·laboradores, Empordàlia i NuFruit.

Un jurat ha avaluat avui la mostra d’aparadors gastronòmics de Girona
FacebookTwitterLinkedin