Article

Tret de sortida a la campanya “El petit comerç t’estima”, amb premis pel valor de la compra

24 / 04 / 2023

Un nou projecte promocional del sector gironí impulsat per Girona Centre Eix Comercial amb el doble objectiu d’atreure la compra i agrair la confiança i fidelitat del consumidor

Girona Centre Eix Comercial, l’associació que representa el comerç local i de proximitat de la ciutat, llança la campanya “El petit comerç t’estima”, un nou projecte promocional del sector impulsat amb el doble objectiu d’atreure la compra i agrair la confiança i fidelitat del consumidor. La campanya, en vigor fins el 31 de maig, consisteix en un sorteig en què els participants podran ser premiats amb xecs regal pel valor de la compra realitzada fins a un màxim de 200 euros. El xecs es podran bescanviar fins el 31 de juliol a qualsevol dels establiments associats a l’entitat, més de 200. D’aquesta manera, l’entitat estimula el consum a l’inici de la temporada i ofereix l’al·licient d’incloure les rebaixes d’estiu dins la campanya. 

Segons explica la presidenta de l’entitat, Mercè Ramírez de Cartagena, l’objectiu de la campanya és que “la inversió feta retorni al comerç però també expressar al nostre client l’agraïment per decidir comprar al petit comerç i el valor que li podem aportar”. 

La presidenta de Girona Centre Eix Comercial i el vicepresident, Josep Maria Noguer, han presentat aquest matí la imatge de la campanya a la plaça Santa Susanna de Girona. La campanya es llança sota el lema “El petit comerç t’estima” i s’expressa gràficament amb un cor (el del comerç) de pissarra en què s’hi pot llegir en primer pla la paraula “Obert”. En segon pla, s’hi veu la ma d’un botiguer fent el gest de col·locar el rètol a la porta de la botiga. Cada comerç associat exposarà el cartell de campanya a la porta de l’establiment per convidar a entrar-hi durant el període que dura l’acció publicitària i promocional. En opinió de Ramírez de Cartagena, “aquesta imatge comuna a tots els comerços és un distintiu que només el pot oferir el nostre sector i tenim la voluntat que sigui un indicador de singularitat per al visitant”. 

25 anys defensant i dinamitzant el comerç de proximitat

El Centre, nom fundacional de l’entitat actual (Girona Centre Eix Comercial), es va constituir el 28 de febrer de 1998 per iniciativa dels comerciants del centre de Girona, amb el suport unànime de les institucions gironines que volien potenciar la creació d’una organització capaç de conduir i gestionar els futurs plans de dinamització comercial col·lectiva, orientats a preservar un model comercial local i urbà que estimulés i protegís la zona comercial històrica del centre de la ciutat, potenciant així —amb el temps— el que és l’actual model de comerç gironí, un model de país, motor de desenvolupament econòmic i social, vertebrador de la ciutat. Amb aquesta visió va créixer, integrant primer les antigues associacions dels carrers Santa Clara, Rambla i Argenteria, Joan Maragall i Pompeu Fabra, carrer Nou, carrer Hortes, la Plaça Catalunya, la Plaça del Gra, i l’associació de la Plaça de la Independència. Més endavant, l’any 2009, assumiria la gestió de les organitzacions de dinamització comercial de l’Eixample (Associació de Comerciants de la Zona Migdia), per donar pas a Girona Centre Eix Comercial, l’agrupació que representa la major superfície comercial urbana a cel obert de la ciutat de Girona, des de l’Eixample fins al Barri Vell. 

Girona Centre Eix Comercial compta amb més de 200 establiments associats. D’aquest total, un 45% pertany al sector de la moda (adults i nens, complements, roba interior i sabateries), un 6% són establiments d’alimentació, un 5% són negocis d’estètica, perruqueria, bellesa i perfumeries, un 5% pertany al sector del parament de la llar i regal, un 4% al sector de l’esport i amb el mateix percentatge al sector de les joieries i rellotgeries, llibreries i papereries. Ocupen un 3% les òptiques, corresponent el 28% restant a establiments de diferents sectors d’activitat (joguines, informàtica, allotjament i restauració, articles de festa, estancs, farmàcia, entitats financeres i asseguradores, immobiliàries, disseny i comunicació, ganiveteria, gelateries, fotografia i agències de viatges). El 70% són negocis singulars i correspon la resta a franquícies o marques. Entre els carrers comercials gironins encara es conserven negocis que es remunten a més de 100 anys d’història familiar. 

Fotografia. D'esquerra a dreta, la presidenta i el vicepresident de Girona Centre Eix Comercial mostren la imatge de campanya, a la plaça Santa Susanna de Girona. Autor. Girona Centre.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb: Plural Comunicació, gabinet de comunicació i premsa de Girona Centre Eix Comercial.  Tel. 972222370 – 678580347 – info@pluralcomunicacio.com

 

Presidenta i president mostren el cartell de campanya a la mà
FacebookTwitterLinkedin