Promoció

Traçant camins, Oxalis i Somnis, entitats beneficiàries de la campanya Nadal Solidari

CaixaBank, l’agrupació Girona Centre Eix Comercial, l’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona, han comunicat els projectes socials als quals es destinaran els diners recollits en la campanya Nadal Solidari. La campanya, que es va iniciar el mes de desembre es manté fins el 15 de gener i consisteix en destinar un euro a tres projectes socials locals per cada compra realitzada amb targetes de CaixaBank als establiments associats.

Els projectes socials triats són la Llar Oxalis, organització que forma part de la Fundació Privada Llars de l’Amistat Cheshire i que té com a objectiu l’ajuda a les persones amb discapacitat física, a les persones d’edat avançada i a qualsevol col·lectiu que es consideri en risc d’exclusió social. Vol donar suport a les persones que per diferents circumstàncies no poden romandre en el seu entorn familiar. L’altre entitat és l’associació Somnis, dedicada al suport i l’atenció a infants i joves en situació de fragilitat social. I per últim, Traçant camins, una associació jove sense afany de lucre que neix amb la voluntat de donar suport al col·lectiu de persones sense llar del Centre d’Acolliment La Sopa, amb activitats encaminades a reforçar la capacitació personal i social d’aquestes persones que es troben en risc d’exclusió social.

Tant el director d’Àrea de Negoci de CaixaBank a Girona, Josep Maria González, com el president de Girona Centre Eix Comercial, Josep Maria Noguer, i el president d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona, Josep Carreras, es mostren satisfets de la bona entesa entre les tres organitzacions impulsores de la campanya per donar continuïtat a la iniciativa. González posa en valor el compromís de l’Obra Social “la Caixa” amb el territori a través dels diferents programes socials, entre els quals destaca el CaixaProinfancia, de lluita contra la pobresa infantil; Incorpora, d’integració laboral de persones en risc d’exclusió; Gent Gran, per promoure un envelliment actiu i saludable; i el Programa d’Habitatge Social, per garantir l’accés a un habitatge o els microcrèdits, per facilitar finançament a microempreses, autònoms i famílies excloses del sistema creditici tradicional. Per la seva banda, Noguer posa de relleu la bona acceptació de les campanyes solidàries entre els comerços i afirma que també entre els clients dels associats. En la mateixa línia es pronuncia Carreras, president dels restauradors.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb:

Gabinet de comunicació i premsa de Girona Centre Eix Comercial

Tel. 972 222370 – 678580347 info@pluralcomunicacio.com

Departament de Comunicació - Direcció Territorial Catalunya de CaixaBank

Núria Domínguez: Tel: 619 163 948   nuria.dominguez.c@caixabank.com

Activitats i promocions del comerç de proximitat d'aquest Nadal