Article

Seixanta comerços gironins participen en la X edició del concurs “Millor aparador gastronòmic de l’any”

14 / 11 / 2018

Amb motiu de la propera celebració del Fòrum Gastronòmic a Girona (del 18 al 20 de novembre), l’agrupació Girona Centre Eix Comercial ha convocat la desena edició del concurs d’aparadors gastronòmics entre el comerç local i de proximitat de la ciutat associat. Avui el jurat qualificador ha avaluat les propostes, unes seixanta candidatures que es poden veure fins el 23 de novembre.

El jurat, integrat per representants de l’associació de comerciants, l’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament de Girona, el Fòrum Gastronòmic, professionals del disseny i de les empreses col·laboradores: la cooperativa d’olis i vins Empordàlia i la marca de fruites i verdura Gozalbo, ha valorat sobretot l’originalitat del muntatge realitzat a l’aparador i com queden integrats el producte i el concepte gastronòmic dins l’espai. El veredicte se sabrà proper dilluns 19 de novembre en l’acte de lliurament de premis que tindrà lloc al Palau de Congressos de Girona dins el saló gastronòmic, a les 14.15 hores. Es donaran tres premis de reconeixement, sense dotació econòmica.

La iniciativa, idea original de Girona Centre Eix Comercial, posa en valor els trets distintius del comerç de proximitat i dels productes del territori, amb la voluntat de potenciar entre la ciutadania la compra al comerç local i el consum de producte autòcton. També posa de relleu la implicació del comerç en els grans esdeveniments de Girona com ara la seva participació en la Fira Internacional de Col·leccionisme Playmobil de Girona i en l’interès de l’agrupació en establir  sinergies amb altres sectors econòmics de la ciutat. La convocatòria és anual. La primera edició es va celebrar ara fa deu anys en el marc de la Setmana Gastronòmica organitzada per l’Associació d’Hostaleria de Girona.

Durant aquest mes i amb motiu de la campanya els clients dels establiments participants entraran en el sorteig de lots de productes Empordàlia i Gozalbo i d’entrades al saló gastronòmic.

Girona Centre Eix Comercial és l'associació de comerciants més gran de Girona, amb  aproximadament 250 agremiats. Agrupa comerços de diferents sectors d’activitat, ubicats dins de l’eix comercial de la ciutat, zona que va des del centre històric fins al carrer Emili Grahit. El seu principal objectiu és dur a terme accions de caràcter dinamitzador que signifiquin un impuls econòmic de l’eix comercial que representa i dels establiments associats.    

Descàrrega de fotos
Jurat qualificador integrat per integrat per representants de l’associació de comerciants, el Fòrum Gastronòmic, l’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament de Girona, professionals del disseny i de les empreses col·laboradores Empordàlia i Gozalbo.

Un moment de la valoració de les candidatures que s'ha dut a terme aquest matí 

Per a més informació, us podeu posar en contacte amb:
Plural Comunicació – Gabinet de Comunicació i Premsa de Girona Centre Eix Comercial
info@pluralcomunicacio.com – Tel. 972 22 23 70 - 678580347

Seixanta comerços gironins participen en la X edició del concurs “Millor aparador gastronòmic de l’any”
FacebookTwitterLinkedin
Imagen
Seixanta comerços gironins participen en la X edició del concurs “Millor aparador gastronòmic de l’any”