Article

Ruta Playmobil! Véns?

08 / 11 / 2016

Durant el cap de setmana, col•leccionistes, expositors i fans de la històrica marca alemanya de joguines, donaran color a aquest esdeveniment que tindrà un format similar a un “parc temàtic”, farcit d’activitats adreçades al públic infantil i familiar, per estimular la creativitat i la cultura Playmobil. Un dels principals atractius de l’esdeveniment és el primer Concurs Internacional de Diorames de l’Univers Playmobil, on 20 dioramistes presentaran creacions inspirades en diverses temàtiques i algunes d’elles vinculades a la ciutat de Girona, com el Tarlà, els manaies i el portador de l’Àguila de Girona”.

A la Fira Internacional de Col•leccionisme 12 expositors oferiran productes nous i de col•leccionisme als visitants i el concurs infantil Abacus de Diorames Playmobil, adreçat als infants i que té com objectiu estimular el desenvolupament creatiu dels nens i nenes. També cal destacar un concurs de fotografia patrocinat per la botiga de joguines Zeppelin i l’Agrupació Fotogràfica de Salt; una galeria de figures gegants Playmobil, que mostrarà 11 figures de 160 cm d’alçada; una zona de jocs, i diversos tallers de creativitat o un espai digital amb una titella interactiva del Tarlà i un taller d’animació, entre altres. 

Tots els visitants podran participar en el sorteig de 2 col•leccions senceres de La Aventura de la Historia de Playmobil, de l’editorial Planeta de Agostini, una col•lecció de 60 llibres i figures exclusives Playmobil.

Aquesta primera edició compta també amb el suport de les associacions de col•leccionistes Playm’hérault i Riude&Clicks.

Ruta Playmobil! Véns?
FacebookTwitterLinkedin
Ruta Playmobil! Véns?