Article

Recital de nadales als carrers comercials de Girona

15 / 12 / 2019

El proper dissabte 21 de desembre, el comerç de proximitat de Girona organitzarà una cantada de nadales, a partir de les cinc de la tarda pels principals carrers comercials de la ciutat. Hi participaran les corals Sol i Xent, que cantarà al punt de trobada de la rambla de la Llibertat, el Cor Akan, que ho farà a la plaça Miquel Santaló, la coral Viarany, amb actuació a la cantonada de Pare Claret amb Juli Garreta, les Veus de l’Estany, a la plaça de la Independència, i Musicandis, a antiga plaça del Mercadal o plaça del Molí del carrer Santa Clara. Volem fer públic el nostre agraïment a totes les corals.

El comerç local de Girona també s’ha adherit a la campanya de la Creu Roja Joventut “Papanoelada motera solidària”, de recollida de joguines noves, que tindrà lloc el diumenge 22 de desembre, a les 16.30 hores, a la plaça Catalunya.

Comprar al comerç local té premi

Durant tot el desembre i fins el dia de Reis, els clients dels comerços adherits a Girona Centre Eix Comercial poden entrar en el sorteig de xecs regal i tortells de Reis farcits d’euros. Només cal demanar la butlleta de participació a l'establiment. Els vals es poden bescanviar a qualsevol establiment associats inclús en temporada de rebaixes. Molta sort!

Recital de nadales als carrers comercials de Girona
FacebookTwitterLinkedin