Promoció

Participa en el concurs "Paraules amables i formes de cortesia" i guanya xecs regal de 30, 60 i 100 euros!

T'engresques? Participa i guanya xecs regal de 30, 60 i 100 euros que podràs bescanviar a les botigues associades. Et diem com i molta sort!

Bases de participació concurs “Paraules amables i formes de cortesia”

  • Els concursants heu de trobar les 14 paraules amables o formes de cortesia que hi ha als comerços associats a Girona Centre. Aquests paraules s’ubiquen als aparadors de les botigues en forma de cartell.
  • Heu d’enviar a info@gironacentre.org les 14 paraules o formes, indicant el comerç on les heu trobat (per exemple: Si us plau + Nom de la botiga). Indiqueu el vostre nom, cognom, correu electrònic i telèfon habitual de contacte.
  • Període de la campanya: del dissabte 23 de setembre, fins al 14 d’octubre de 2017, ambdós dies inclosos. 
  • Entre tots els participants se sortejaran xecs regal de 30, 60 i 100 euros. 
  • El sorteig es farà el 20 d’octubre. Girona Centre Eix Comercial es posarà en contacte amb els premiats per correu electrònic. 
  • Els premiats accepten fer-se una fotografia en l’acte de lliurament del xec que serà publicada a les xarxes socials de l’entitat. 
  • Totes les dades de les persones que participen en aquesta campanya promocional queden protegides segons la Llei orgànica 15/1999 de 13 desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD).

En el marc de la campanya anual 2017 “Girona, comerç amable” donem ara el tret de sortida a una nova acció promocional ideada conjuntament amb el Centre de Normalització Lingüística de Girona. Del 23 de setembre fins al dissabte 14 d’octubre, cada botiga adherida a la campanya lluirà al seu aparador un cartell amb una paraula o una forma de cortesia en català. De cada paraula o text seleccionat se’n fa una descripció i una indicació de com s’escriu correctament seguint els criteris de la nova ortografia catalana. L’objectiu de la campanya és promoure l’essència del comerç local i proper, alhora que el coneixement de llengua.

 

Participa en el concurs "Paraules amables i formes de cortesia" i guanya xecs regal de 30, 60 i 100 euros!