Promoció

Més de cinc mil congressistes rebran promocions exclusives del comerç de Girona

L’Associació de Comerciants Girona Centre Eix Comercial i l’Ajuntament de Girona han renovat el conveni de col•laboració per promoure el comerç de la ciutat entre el turisme de reunions que assisteix als congressos i jornades professionals celebrats al Palau de Congressos de Girona. La nova campanya, que començarà a finals d’aquest mes d’abril amb el Congrés Girona Bike Word, permetrà als assistents gaudir de promocions exclusives dels comerços adherits a la campanya durant la seva estada a la ciutat. 

Congressistes VIP

La campanya, batejada al el títol “Congressistes VIP”, consisteix en ofertes, promocions, descomptes o obsequis especials als congressistes per part dels comerços de l’eix gironí participants, un centenar. El Palau informarà d’aquesta benvinguda als assistents de manera habitual i a través d’un díptic informatiu editat en diferents idiomes per Girona Centre que s’adjuntarà a la cartera documental del congressista, juntament amb el plànol comercial i turístic de Girona elaborat per l’associació de comerciants. En el seu conjunt, la promoció arribarà als més de cinc mil congressistes esperats des d’ara i fins al desembre. El visitant disposarà d’una targeta VIP que l’identificarà com a client preferent.  Tant la regidora de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de Girona, Coralí Cunyat, com el president de Girona Centre Eix Comercial, Josep Maria Noguer, creuen que l’acord és un revulsiu del sector i beneficia la imatge de la ciutat.

Comerços adherits a la campanya Congressistes VIP

Peu de foto
La regidora de Turisme i Comerç i el president de Girona Centre Eix Comercial al Palau de Congressos de Girona durant l’acte de signatura del conveni.

Més de cinc mil congressistes rebran promocions exclusives del comerç de Girona