Article

Les rebaixes d'estiu del comerç local de Girona arrenquen amb descomptes de fins al 50%

22 / 06 / 2023

Entre avui i dilluns, la majoria dels establiments associats a Girona Centre Eix Comercial donen el tret de sortida a la rebaixes d’estiu amb descomptes d'entre el 20 i el 50%, amb algunes excepcions puntuals de comerços que començaran les rebaixes a partir de l'1 de juliol.

La previsió de creixement en comparació amb la campanya de l'any passat és "bona" o fins i tot "molt bona", segons la resposta de la majoria dels comerços de l’agrupació. Algunes botigues informen d'una previsió d'increment de fins al 25%.

En relació amb el calendari de les rebaixes, fa temps que està alliberat, i el petit comerç, en general, ha avançat la campanya de rebaixes uns dies. Això permet als comerciants no només atraure clients locals, sinó també fidelitzar-los, oferint una atenció personalitzada i promocions exclusives.

"Confiem que la campanya vagi bé i esperem que l'afluència de turistes a la ciutat tingui un impacte positiu en les vendes del nostre comerç local", explica la presidenta de l’entitat, Mercè Ramírez de Cartagena. 

.

El carrer Santa Clara de Girona amb ambient de rebaixes d'estiu
FacebookTwitterLinkedin