Article

La campanya de Nadal del comerç de proximitat de Girona premia la compra i reprèn les activitats per als més petits

05 / 12 / 2022

L’associació de comerciants Girona Centre Eix Comercial, entitat que representa de manera majoritària el petit comerç de la ciutat, ha impulsat aquest any una campanya de Nadal centrada en el premi per compra i en les activitats dirigides als més petits. La campanya, que arrenca amb força aquesta setmana sota el lema “Viu el Nadal amb el petit comerç”, consisteix en el sorteig de xecs regal i tortells de Reis farcits d’euros per compra. El sorteig es durà a terme el 23 de desembre, amb l’objectiu que la clientela pugui bescanviar els diners en les compres dels últims dies abans de Nadal i Reis.

Recuperar la màgia del Nadal

L’associació de comerciants reprèn aquest any les activitats al carrer dissenyades per als més petits. Destaquen uns iglús gegants en què els nens i les nenes podran gaudir d’un espectacle nadalenc a l’interior, amb contacontes, a càrrec de follets, i altres sorpreses. Els iglús estaran ubicats a la plaça Miquel Santaló el 27 de desembre, de 16.30 a 20.30 hores; i al principi de la rambla de la Llibertat el 28 de desembre, amb el mateix horari. Les activitats són gratuïtes i aniran acompanyades de sortejos de xecs regals a través de les xarxes de l’associació de comerciants (usuari @gironacentre).

El Nadal, la campanya més important de l’any

D’acord amb la informació facilitada pels comerços associats, el sector confia incrementar les vendes un 5% de mitjana en relació amb l’any passat. Alguns establiments preveuen augments de l’ordre del 10 al 15%, mentre que altres apunten a vendes similars a l’any passat.

La campanya de Nadal és la més forta de l’any per al comerç de proximitat de Girona. Si bé és cert que el sector, en general, ha donat el tret de sortida amb la diada Black Friday, que ha pres diferents formes i tipus de promocions, aquest any el comerç associat ha demanat posar l’accent en la campanya de Nadal pròpiament dita. Per això, Girona Centre Eix Comercial, d’acord amb el parer general dels associats, ha llançat la campanya de dinamització de la temporada a principis de desembre, un cop passat el Black Friday.

A més dels premis en metàl·lic, l’associació de comerciants ha distribuït arbres de Nadal decorats que els establiments han col·locat a la porta de les botigues, i ha complementat la campanya amb d’altres detalls com ara la carta dels Reis Mags.

Foto: Els comerços mostren la imatge de campanya als seus aparadors per convidar a entrar a la clientela.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb: Plural Comunicació, gabinet de comunicació i premsa de Girona Centre Eix Comercial.  Tel. 972222370 – 678580347 – info@pluralcomunicacio.com

La campanya de Nadal del comerç de proximitat de Girona premia la compra i reprèn les activitats per als més petits
FacebookTwitterLinkedin
La campanya de Nadal del comerç de proximitat de Girona premia la compra i reprèn les activitats per als més petits