Article

La botiga de disfresses Busquets Festa guanya el primer premi del concurs “Millor aparador gastronòmic 2018”

19 / 11 / 2018

La botiga de disfresses Busquets Festa (plaça Marquès de Camps 5) s’ha endut el primer premi del concurs “Millor Aparador Gastronòmic 2018”, convocat per l’Agrupació de Comerciants Girona Centre Eix Comercial amb motiu de la celebració del Fòrum Gastronòmic. L’acte de lliurament dels guardons del comerç local de la ciutat s’ha celebrat aquest matí en el marc del saló, amb la participació del president de l’associació de comerç, Josep Maria Noguer, el codirector del saló gastronòmic, Pep Palau, el cap de l’àrea de comerç de l’ajuntament de la ciutat, Josep Quer, i els representants de les empreses col·laboradores: Nino Valiente, de la cooperativa d’olis i vins Empordàlia, i Mei Brullet, de la marca de fruites i verdures Gozalbo. El segon premi ha estat per a la botiga de complements i moda underground Plàstic Store (plaça del Vi 11), i el tercer per Montgràfic, establiment de serveis d’impremta (carrer Bonastruc de Porta 19). Atesa l’alta participació i qualitat de les candidatures, segons valoració del jurat qualificador, també s’han repartit tres accèssits, que han estat per als aparadors de la botiga de moda The Lab (carrer Santa Clara 31), la sabateria Peacock (carrer Pare Claret 29) i Linguae, llibreria especialitzada en idiomes (carrer Migdia 77). Els aparadors gastronòmics es poden veure encara fins el 23 de novembre.

Tant l’associació de comerciants com les entitats i empreses col·laboradores han destacat la implicació del comerç en la convocatòria que arriba aquest any a la seva desena edició. La iniciativa, idea original de Girona Centre Eix Comercial, posa en valor els trets distintius del comerç de proximitat i dels productes del territori, amb la voluntat de potenciar entre la ciutadania la compra al comerç local i el consum de producte autòcton.

El jurat qualificador ha valorat sobretot l’originalitat del muntatge realitzat a l’aparador i com queden integrats el producte i el concepte gastronòmic dins l’espai. La gerent de Girona Centre, Mònica Bartrina, ha destacat l’èxit de la campanya entre el comerç. La primera edició es va celebrar ara fa deu anys en el marc de la Setmana Gastronòmica organitzada per l’Associació d’Hostaleria de Girona.

Durant aquest mes i amb motiu de la campanya els clients dels establiments participants entraran en el sorteig de lots de productes Empordàlia i Gozalbo i d’entrades al saló gastronòmic.

Girona Centre Eix Comercial és l'associació de comerciants més gran de Girona, amb  aproximadament 250 agremiats. Agrupa comerços de diferents sectors d’activitat, ubicats dins de l’eix comercial de la ciutat, zona que va des del centre històric fins al carrer Emili Grahit. El seu principal objectiu és dur a terme accions de caràcter dinamitzador que signifiquin un impuls econòmic de l’eix comercial que representa i dels establiments associats.

Peu de foto: Premis i accèssits del concurs “Millor aparador gastronòmic 2018” amb els representats de les entitats coorganitzadores i empreses col·laboradores.

Per a més informació, us podeu posar en contacte amb:
Plural Comunicació – Gabinet de Comunicació i Premsa de Girona Centre Eix Comercial_ info@pluralcomunicacio.com – Tel. 972 22 23 70 - 678580347

MONTGRÀFIC, millor Aparador Gastronòmic 2015
FacebookTwitterLinkedin