Article

La Botiga al carrer de tot l’eix comercial de Girona, aquest dissabte 3 de juny

29 / 05 / 2023

El proper dissabte 3 de juny, el comerç de proximitat de Girona entra de ple en la nova temporada de primavera-estiu, amb l’organització de la Botiga al carrer, que un cop més recorrerà els principals carrers comercials de tot l’eix comercial de la ciutat, des de l’Eixample i fins a la zona del centre: la Creu, Migdia, Pare Claret, Jaume I, Ginesta, la Rambla , Santa Clara, Hortes i carrer Nou.

La jornada, que es viu com una festa a l’aire lliure, comptarà amb la participació de prop botigues, majoritàriament del sector de la moda i complements, però també d’altres sectors com ara òptiques, joieries o llibreries. 

La Botiga al carrer, si el temps acompanya, clou cada any amb èxit d’assistència. “És un clàssic que la clientela s’espera. Hi ha molt de producte que pots trobar a bon preu”, assegura la vicepresidenta de Girona Centre Eix Comercial, Mercè Ramírez de Cartagena. “No es tracta només de comprar, sinó també de passejar i gaudir d’un dia diferent a la ciutat”, afirma.  En general, el comerç que treu parada s’espera unes bones vendes.

Consulteu a finals de setmana en aquest web els comerços que trauran parada aquest dissabte 3 de juny, a la Botiga al carrer de Girona.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb: Plural Comunicació, gabinet de comunicació i premsa de Girona Centre Eix Comercial. Tel. 972 222370 – info@pluralcomunicacio.com

 

Cartell de la campanya Botiga al carrer 2023
FacebookTwitterLinkedin