Article

La 42 Cursa del Carrer Nou s'ajorna al 2021

13 / 11 / 2020

Girona Centre Eix Comercial, juntament amb els organitzadors tècnics de Cursa Popular del Carrer Nou i l'Ajuntament de Girona, ha decidit ajornar a l'any 2021 la 42a edició que s'havia de celebrar el diumenge 22 de novembre d'enguany.

És evident que en l'actual context de pandèmia i restriccions, l'organització de la cursa no és viable en cap de les maneres previstes, de manera que prioritzant la salut de la població i seguint els protocols d’actuació marcats per les autoritats per a la prevenció del coronavirus SARS-CoV-2, i atenent a la resolució del Departament de Salut, en què s’informa que s’allargaran les mesures decretades el 30 d’octubre, informem que:

  • La data prevista serà probablement al llarg del primer trimestre de l'any 2021, sempre que la situació epidemiològica així ho permeti i d'acord amb l'Ajuntament de la ciutat.
  • Es donaran dues alternatives a les persones que ja s'havien inscrit: mantenir el dorsal per a la nova data proposada o sol·licitar el retorn de la inscripció. De moment les inscripcions restaran tancades fins a nou avís.
  • Us continuarem informant de totes les decisions que es prenguin, en funció de com evolucioni la situació. Seguiu la pàgina web cursacarrernou.cat

Mantenim amb força i esperança, la il·lusió de poder organitzar la prova al llarg del primer trimestre del 2021 i retrobar-nos practicant allò que més ens agrada.

Salut i força per a tothom!

La 42 Cursa del Carrer Nou s'ajorna al 2021
FacebookTwitterLinkedin