Article

II edició "Compra & Somia", 27 de setembre!

11 / 08 / 2014

La II edició de la Botiga al Carrer més gran de Girona ja té data. Se celebrarà el dissabte 27 de setembre i anirà des de l’Eixample fins el Barri Vell. Aquest matí, l’associació de Comerciants Girona Centre Eix Comercial, entitat promotora i organitzadora de la iniciativa que es coneix com a “Compra & Somia”, ha presentat la nova imatge de l’edició 2014. Aquesta actuació promocional del comerç, que l’any passat es va organitzar per primera vegada a petició dels comerços associats, comptarà amb la participació de més de cent botigues de tot l’eix comercial gironí que exposaran el seu gènere als carrers Migdia, la Creu, Pare Claret, plaça Catalunya, plaça del Vi, Argenteria, Rambla, carrer Santa Clara, carrer Hortes, carrer Nou i Av. Sant Francesc.

La botiga al carrer “Compra & Somia 2014” anirà acompanyada de novetats que encara s’estan treballant i que es presentaran la primera quinzena de setembre. Girona Centre ha avançat però que hi haurà activitats per a tots els públics, a més de sortejos.

El president de l’agrupació de comerç, Josep Maria Noguer, confia en repetir l’èxit de públic de convocatòria 2013 i subratlla la seva importància per al comerç de proximitat, just abans de començar a treballar la campanya del Nadal.

II edició "Compra & Somia", 27 de setembre!
FacebookTwitterLinkedin