Article

Girona Centre se suma a la campanya "Girona Romàntica" per a promocionar la ciutat

06 / 04 / 2023

Girona Centre Eix Comercials s'ha adherit a la campanya "Girona Romàntica", impulsada per l'Associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona, per a promocionar la ciutat. La iniciativa pren com a motiu el dia de Sant Valentí i es durà a terme del 10 al 19 de febrer.

Durant aquests dies, hotels i restaurants de la ciutat oferiran paquets i ofertes “romàntiques” amb què es vol atreure al visitant. En el marc de la campanya, el comerç local associat a l'agrupació de comerç regalarà a la seva clientela la bossa “El petit comerç t'estima”, una bossa de cotó dissenyada per expressar l'estima al client, a la ciutat, i fomentar al mateix temps el consum sostenible.

L'Associació de Guies de Girona també s'ha sumat a la iniciativa amb la visita “Enamora't de Girona”, una ruta guiada que permetrà descobrir la ciutat a través de les seves llegendes més romàntiques.

Aquesta acció s'emmarca en la línia estratègica de Girona Centre Eix Comercial d'impuls a actuacions amb sectors econòmics de la ciutat per a la promoció conjunta del territori en benefici de les empreses que representa. Aquesta col·laboració ha estat possible gràcies al suport de la Diputació de Girona i el seu programa de subvencions per al foment de projectes i accions de promoció i dinamització del comerç de proximitat. 

Premeu aquí per a trobar totes les ofertes de la ciutat per “Girona Romàntica ”.

Girona romàntica
FacebookTwitterLinkedin