Promoció

Girona Centre promou la cultura i la gastronomia de la ciutat amb una nova campanya de premis per compra

Demà, coincidint amb la diada de Sant Jordi, l’associació de comerciants Girona Centre Eix Comercial, llançarà una nova campanya de dinamització sectorial amb què es vol promocionar les llibreries, els restaurants i els hotels adherits a l’entitat. Sota el lema “El petit comerç et regala cultura i gastronomia. Viu Girona”, l’associació premiarà les compres realitzades en tots els comerços associats amb llibres, àpats i nits d’hotel a través d’un sorteig. La campanya, que compta amb el finançament de la Diputació de Girona, dona continuïtat a un seguit d’actuacions dissenyades per atreure la compra i donar visibilitat a l’establiment de proximitat de la ciutat. “En aquesta ocasió hem volgut posar l’accent en la cultura i la gastronomia perquè són especialment uns dels sectors més castigats per la pandèmia”, ha afirmat la gerent de l’associació de comerciants, Mònica Bartrina. La campanya durarà fins el 29 de maig.

La campanya manté el grafisme i l’esperit de les darreres actuacions publicitàries amb què l’objectiu és comunicar els trets distintius del petit comerç i la seguretat de comprar-hi amb les etiquetes #GironaComerçRodó i #GironaComerçSegur. Aquesta és la quarta campanya que Girona Centre posa en marxa en sis mesos amb el denominador comú d’augmentar les vendes.

Els xecs regal que tornen al comerç associat

En aquests moments Girona Centre està fent el seguiment dels clients que han estat premiats amb els xecs regal de la darrera campanya promocional que es va tancar el 31 de març. S’han repartit 20.000 euros a través de les compres realitzades en el comerç associat. Els clients afortunats han estat premiats amb l’import de la seva compra (fins a un màxim de 500 euros) i els diners es donen en format xec regal que poden bescanviar a qualsevol dels establiments adherits a l’agrupació. Des de l’octubre de l’any passat i fins ara s’hauran sortejat 70.000 euros.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb: Plural Comunicació, gabinet de comunicació i premsa de Girona Centre Eix Comercial. Tel. 972 222370 – info@pluralcomunicacio.com

 

 

Girona Centre promou la cultura i la gastronomia de la ciutat amb una nova campanya de premis per compra