Article

Girona Centre participarà en Temps de Flors amb un projecte dissenyat per la Fundació Drissa

04 / 05 / 2016

Amb el títol “La Flor ets Tu”, l’agrupació de comerciants Girona Centre participarà aquest any a l’exposició “Temps de Flors” amb un projecte dissenyat per la Fundació Drissa, entitat sense ànim de lucre dedicada a la inserció laboral de persones amb malaltia mental. Es tracta d’un projecte, ideat per l’equip de jardineria de la Fundació i els usuaris del Servei Prelaboral de l’entitat, que decorarà les faroles de carrers comercials de la ciutat (C. Migdia, C. Pare Claret, C. Santa Clara i Rambla). S’ha triat com a element floral decoratiu recipients reciclats pintats, amb una o varies plantes a l’interior, amb un muntatge d’entre dos o tres elements per farola, fent del conjunt una decoració molt atractiva i visual als ulls del vianant.

El projecte s’emmarca en la responsabilitat social corporativa de l’associació de comerciants Girona Centre i dóna continuïtat a la seva relació amb la Fundació, contractada també per a la neteja de vidres dels comerços associats. El president de comerciants, Josep Maria Noguer, ha destacat l’originalitat de la proposta i posa de relleu la bona tasca de l’entitat en el camp de la inserció laboral de les persones que atén. Per la seva banda, la directora de Drissa, Núria Martínez, ha expressat la seva satisfacció de participar en el projecte i ha subratllat “la il·lusió dels usuaris en dur-lo a terme”.

Girona Centre Eix Comercial és l'associació de comerciants més gran de Girona, amb  aproximadament 250 agremiats. Agrupa comerços de diferents sectors d’activitat, ubicats dins de l’eix comercial de la ciutat, zona que va des del centre històric fins al carrer Emili Grahit. El seu principal objectiu és dur a terme accions de caràcter dinamitzador que signifiquin un impuls econòmic de l’eix comercial que representa i dels establiments associats.

La Fundació Drissa és una entitat sense ànim de lucre que té com a primer objectiu la inserció laboral de les persones que pateixen malalties mentals. Gestiona serveis socials i serveis productius. Des de l'àrea social ofereix servei d'acollida i borsa de treball, servei prelaboral, servei de formació, servei d'acompanyament a la inserció laboral en el mercat ordinari i el servei d'habitatge, que inclou una llar amb suport, un programa d'autonomia a la pròpia llar i servei d'atenció a domicili. Des de l'àrea d'operacions, a través d’un Centre Especial de Treball, ofereix serveis de jardineria i forestal, pintura, neteja i horta ecològica.

Girona Centre participarà en Temps de Flors amb un projecte dissenyat per la Fundació Drissa
FacebookTwitterLinkedin