Article

Girona Centre Eix Comercial llança una campanya per atreure la compra al petit comerç de la ciutat

28 / 10 / 2020

La campanya “Et retornem els diners de la teva compra. Entres? comença aquesta setmana i repartirà més de sis mil euros entre la clientela

Girona Centre Eix Comercial ha posat en marxa aquesta setmana la campanya “Et retornem els diners de la teva compra. Entres?”. Es tracta d’una nova acció promocional amb la què es vol impulsar la compra als establiments de proximitat associats, posant en valor la importància del petit comerç i l’avantatge que és comprar-hi aquí i no en un altre lloc. Situa el petit comerç i la ciutat en l’epicentre del món. La campanya es presenta en format rodó, en record als horaris comercials que històricament es penjàvem a les portes dels establiments, i reforça el missatge de l’essència del sector amb l’eslògan “Girona, Comerç Rodó!”.

La campanya, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona i de la Generalitat, consisteix en un sorteig amb el què els clients participants podran guanyar els diners de la compra fins a un import màxim de 500 euros per compra. En total es sortejaran més de 6.000 euros entre les compres realitzades fins el 21 de novembre. El sorteig es farà el 26 de novembre i les persones afortunades obtindran els diners en format de vals de descomptes per bescanviar-los als establiments associats. “El que volem és que els gironins triïn comprar en el petit comerç de la ciutat perquè ara fa més falta que mai i pensem que aquesta campanya pot ser un bon al·licient per a la clientela”, explica el president de l’associació de comerciants, Josep Maria Noguer. Per la seva banda, la vicepresidenta de Girona Centre Eix Comercial, Mercè Ramírez de Cartagena, destaca que l’objectiu és ajudar a l’associat quan més ho necessita perquè les actuals mesures restrictives “han derivat altre cop en una forta caiguda de les vendes”. La voluntat és donar suport al sector aquest mes de novembre abans de començar la temporada de Nadal. Ambdós mantenen que comprar al petit comerç “és segur” i fan des de l’associació una crida al consum en el comerç de proximitat. També afirmen que la campanya ha tingut una “molt bona acceptació” entre les botigues associades i avancen que des de l’entitat s’està preparant una segona campanya centrada en el petit comerç com a “entorn segur” que es posarà en marxa a finals de novembre.  

Properament, Girona Centre distribuirà als comerços associats una noves mascaretes corporatives pensades per a la temporada d’hivern i en clau “Comerç verd”. Aquesta acció és una adaptació de la campanya “Comerç verd” que l’entitat tenia planificada just abans del confinament per incidir en la gestió sostenible del sector. A causa de la Covid-19, l’entitat ha adaptat alguna de les actuacions d’aquesta campanya a l’actualitat, deixant la resta per a l’any 2021. L’acció compta amb el suport de la Diputació de Girona.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb: Plural Comunicació, gabinet de comunicació i premsa de Girona Centre Eix Comercial. Tel. 972 222370 – info@pluralcomunicacio.com

Girona Centre Eix Comercial llança una campanya per atreure la compra al petit comerç de la ciutat
FacebookTwitterLinkedin