Promoció

Girona Centre Eix Comercial llança la campanya de xecs regal “El petit comerç et regala la teva compra. Vens?”

Girona Centre Eix Comercial llança la campanya de xecs regal “El petit comerç et regala la teva compra. Vens?”. La campanya s’ha presentat aquest matí a l’Ajuntament de Girona sota el paraigua i finançament de la campanya anual de la ciutat “Regala Girona”. Consisteix en un sorteig amb què els clients participants, a través de les seves compres en el comerç associat a Girona Centre Eix Comercial, podran guanyar els diners de la compra fins a un import màxim de 500 euros per compra. En total se sortejaran més de 20.000 euros entre les compres realitzades fins el 31 de març. Les persones afortunades obtindran els diners en format de vals de descomptes per bescanviar-los als establiments associats.

Segons ha explicat la vicepresidenta de l’associació de comerciants, Mercè Ramírez de Cartagena, l’objectiu és promoure la compra i dirigir la inversió directament al petit comerç a través del xec regal. Ramírez ha destacat que la campanya també està pensada per comunicar a la ciutadania que el petit establiment és un “Comerç segur” i un “Comerç Rodó”, eslògans amb què es vol incidir en la seguretat de comprar-hi i en els trets distintius del comerç de proximitat sobre el qual es vertebra la ciutat, marcant distància amb altres tipus d’espais comercials, i que es concreten en amabilitat, proximitat, singularitat, varietat i qualitat en l’oferta, personalitat, professionalitat, entre d’altres.

La vicepresidenta, que ha situat la campanya en el context actual de pandèmia, ha fet una nova crida a la compra en el petit comerç, un dels sectors més afectats per les mesures restrictives i amb un risc important de tancament. “Coneixent aquesta situació, cal que siguem solidaris amb els nostres comerciants, actuant amb responsabilitat envers els botiguers i botigueres de la ciutat. Els establiments comercials donen vitalitat al municipi, el dinamitzen, ajuden a crear comunitat, i val la pena fer un esforç per ajudar-nos els uns als altres” ha dit l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, durant la presentació.

Aquesta és la segona campanya d’aquest tipus que Girona Centre Eix Comercial ha organitzat en quatre mesos. L’anterior es va posar en marxa a finals d’octubre i es van exhaurir les 10.000 butlletes distribuïdes, per la qual cosa “preveiem que aquesta sigui un nou èxit per al petit comerç” ha assenyalat Ramírez de Cartagena. Entre el darrer trimestre de l’any i aquest any, la inversió de Girona Centre Eix Comercial en les campanyes basades en el premi per compra haurà estat de 50.000 euros. “Aquest import s’haurà traduït com a mínim en una injecció directa als establiments associats de 100.000 euros”, ha afirmat la vicepresidenta de l’entitat de comerciants.

Per la seva banda, el consistori ha avançat que està treballant per actualitzar el Pla Sectorial de Comerç i d’adaptar-lo als canvis que ha patit el teixit comercial arran de la pandèmia de la COVID-19. A través de l’Àrea de Promoció Econòmica, s’està dissenyant una nova línia d’estratègies d’actuació amb els principals objectius de mantenir el major nombre d’empreses i els seus llocs de treball en els propers mesos; d’accelerar la recuperació de l’activitat econòmica i la recuperació de la demanda i el consum, i de transformar, modernitzar i millorar la competitivitat del sector per adaptar-lo als nous patrons de consum i prioritats del comprador. La regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, ha ressaltat que “aquest pla, que es presentarà un cop s’acabi d’actualitzar, ens donarà l’estat de situació actual del comerç en l’entorn COVID i les tendències, reptes i accions a dur a terme segons els objectius estratègics”.

Les mesures plantejades per a la reactivació econòmica de la ciutat, que l’ajuntament de Girona desenvolupa des de l’inici de la pandèmia, busquen donar suport als sectors més afectats per la crisi, entre ells el comercial, amb l’objectiu de pal·liar els efectes negatius derivats de les restriccions adoptades per frenar els contagis de la Covid-19.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb: Plural Comunicació, gabinet de comunicació i premsa de Girona Centre Eix Comercial. Tel. 972 222370 – info@pluralcomunicacio.com

 

 

Girona Centre Eix Comercial llança la campanya de xecs regal “El petit comerç et regala la teva compra. Vens?”