Article

Girona Centre Eix Comercial ajorna la botiga al carrer al dissabte 8 de juny

31 / 05 / 2024

Estava programada per a l'1 de juny però s'ha hagut de reprogramar per la previsió de pluges

Girona Centre Eix Comercial ha ajornat al dissabte 8 de juny la botiga al carrer que s’havia de fer demà dissabte 1 de juny, a causa de la previsió de fortes pluges.

Per tant, la botiga al carrer es farà el dissabte 8 de juny, al llarg de tot l’eix comercial de la ciutat, amb parades concentrades als carrers Migdia, Pare Claret, avinguda Jaume I, la Rambla, Santa Clara, carrer Nou, Hortes, i plaça Catalunya. Hi participaran unes vuitanta botigues, majoritàriament del sector de la moda i complements, però també d’altres sectors (joieries, òptiques, alimentació, etc.). 

La presidenta de l’entitat, Mercè Ramírez de Cartagena manté que “si el temps acompanya, la botiga al carrer sempre és un bon dissabte de vendes. Tothom se l’espera” i posa de relleu el canvi d’imatge de la campanya, basada en el nou logotip de l’agrupació. La presidenta també destaca el nombre de botigues participants i l’ambient festiu que propicien. “Durant tot el dia, el centre de Girona es transformarà en un gran aparador a l'aire lliure i això és maco de veure i gaudir”, assegura Ramírez de Cartagena. La voluntat és atreure la compra i dinamitzar els carrers en plena campanya de primavera-estiu.

Anunci de la nova data de la botiga al carrer
FacebookTwitterLinkedin