Article

Girona Centre dona suport al Bàsquet Girona pel play-off d'ascens

25 / 05 / 2022

El Bàsquet Girona i Girona Centre Eix Comercial promocionen junts el play-off d'ascens a l'ACB a Fontajau. A l'entrada d'alguns establiments que formen part de l'associació de comerciants hi ha adhesius relacionats amb el play-off del Bàsquet Girona. Es tracta de la primera col·laboració entre el club i l'associació de comerciants amb què es vol visualitzar la importància del moment, "pel club, per la ciutat i tota l'afició", ha destacat el president de Girona Centre, Josep Maria Noguer.  Ambdues entitats han expressat la seva satisfacció per aquesta col·laboració. "Ens sentim orgullosos de poder donar suport a l'esport gironí i estem il·lusionats perquè el Bàsquet Girona estigui a la màxima categoria l'any vinent", ha afirmat Noguer.  

L'Eix Comercial de Girona és una associació de comerços de la ciutat de Girona, fundada l'any 1998, amb l'objectiu de promoure el comerç gironí i esdevenir un interlocutor entre les institucions i el teixit empresarial de la ciutat. Entre els comerços participants se sortejaran dues entrades VIP pel partit de dijous, dues entrades VIP pel partit de dissabte, una samarreta del Bàsquet Girona i cinc entrades dobles.

Fotografia. Autor. Girona Centre

El jugador del club, Txemi Urtasun (al centre), amb els presentants de Girona Centre Eix Comercial, Josep Maria Noguer —president— i Mercè Ramírez de Cartagena, vicepresidenta.

Girona Centre dona suport al Bàsquet Girona pel play-off d'ascens
FacebookTwitterLinkedin