Artículo

Si vols treballar en el comerç, consulta aquí les darreres ofertes de feina

14 / 06 / 2023

Si esteu interessats a treballar en el sector comerç, podeu consultar aquí les darreres ofertes de feina que ens han fet arribar els nostres socis.

DÀLIA (Santa Clara 22)
Establiment dedicat a la salut íntima de la dona
Oferta: encarregada amb experiència en el comerç. Es busca profesional a qui li apassioni acompanyar, escoltar i assessorar dones i parelles en tot allò que té a veure amb la seva vida íntima (educació sexual, menstruació, sòl pelvià i postpart, menopausa i sexualitat). 
Contacte: Marc - 680718345

SAFIRE  Real Estate (Abeuradors 3)
Immobiliària
Oferta: nous agents comercials immobiliaris. No és necessària experiència prèvia. Formació a càrrec de l’empresa. Es busca professional amb comercials i conèixer bé la geografia de la zona. 
Contacte: 637838627 – també es pot portar CV presencialment a l’oficina.

CHANGE LINGERIE (Santa Clara 34)
Establiment dedicat a la roba interior.
Oferta: dependenta. Contracte de 20 hores a la setmana. Formació a càrrec de l’empresa.
Contacte: anam@change.com

NUDUKA IN (Av. Lluís Pericot 39)
Establiment de moda dona
Oferta: professional amb projecció per l’atenció a client en la venda de roba i complements, dins l’oferta integral que oferim als nostres clients d’estilisme. Incorporació a l’equip Nuduka per ser responsable de la gestió i promoció de la secció de roba.
Contacte: Nuri o Anna Vendrell - 872081630  

La nostra agrupació actua com a borsa de treball per als nostres associats/des. Si estàs interessat/da a treballar al sector del comerç de Girona, emplena el formulari i t’avisarem sempre hi ha hagi una oferta de treball adient al teu perfil.
 

mans amb el dit gros aixecat en senyal de "perfecte"
FacebookTwitterLinkedin