Artículo

Clam pel comerç de proximitat a Girona Temps de Flors

12 / 05 / 2023

Amb el lema “Girona és comerç, Girona és vida”, l’agrupació Girona Centre Eix Comercial fa un clam pel comerç de proximitat en l’exposició Girona Temps de Flors. L’entitat, que representa de forma majoritària el comerç local de la ciutat, participa com cada any en la mostra floral amb un projecte que posa en valor el sector per a les viles i pobles. Es tracta d’un clam per la riquesa i singularitat del comerç de Girona, pulmó de la ciutat i agent econòmic i social clau del territori: “Allà on hi ha comerç, hi ha vida.”. 

Els muntatges florals prenen forma a través d’uns bancs amb coixins de flors i siluetes de persones, ubicats als principals carrers de l’eix comercial de Girona (Rambla de la Llibertat, Santa Clara, Pare Claret i Migdia). Persones que es troben i conversen davant un banc als principals carrers de la ciutat simbolitzen aquesta vida que s’apaga quan no hi ha persianes que aixecar.  

A cada banc s’hi poden llegir missatges clau vinculats a la vida i essència de la ciutat i el seu comerç, local i de proximitat: “Girona és comerç, Girona és vida”, “Girona és cultura, Girona és vida”, Girona és gastronomia, Girona és vida”. Cada missatge es pot llegir en català, castellà, anglès i francès.

Com a complement, els comerços adherits a l’agrupació lluiran aquests dies les mateixes flors a les portes de cada botiga. 

 

Un banc amb coixins fets amb flors i al costat dues siluetes de persones. Al darrere, tres persones
FacebookTwitterLinkedin
Banc amb coixins fets de flors i al costat dues siluetes de persones sobre una catifa de gespa
Coixi fet de flors vermelles. Al mig s'hi pot llegir "El petit comerç t'estima"
Un banc amb coixins fets de flors i al costat dues siluetes de persones sobre una catifa de gespa
Coixí fet de flors blaves. Al mig s'hi pot llegir "El petit comerç t'estima"
Un banc amb coixins fets amb flors i al costat dues siluetes de persones. Al darrere, tres persones
 Coixi fet de flors grogues. Al mig s'hi pot llegir "El petit comerç t'estima"