Artículo

Espectacles teatrals als aparadors de les botigues de Girona en la 20ena edició del FITAG

14 / 08 / 2020

Del 27 al 29 d’agost, dotze botigues de Girona es convertiran en dotze escenaris de teatre en la 20ena edició del Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona. Avui, la direcció del festival, l’associació de comerciants Girona Centre Eix Comercial i els comerciants participants han presentat l’itinerari de les botigues on es podrà gaudir de l’espectacle inèdit “Girona pren vida”, una sèrie de petites càpsules teatrals que es representaran als aparadors dels dotze establiments.

En agenda! Programa "Girona pren vida", teatre a les botigues de Girona, el 27, 28 i 29 d'agost, d'11 a 13 hores. Circuit lliure!

Per molts anys FITAG!, per molts anys COMERÇ!, per molts anys GIRONA!,

Curiosament, el FITAG va néixer el mateix any que la nostra associació i malgrat la distància dels sectors d’activitat que representem, compartim uns valors que ens guiaran sempre: la devoció per la nostra feina, la passió per la nostra gent, pel nostre territori i per la nostra cultura. També compartim la tenacitat necessària per mirar sempre endavant i la capacitat imprescindible per innovar-nos i transformar-nos malgrat les adversitats.

Girona és cultura i Girona és comerç. La simbiosi d’ambdues activitats combinades virtuosament és FITAG, un festival que ha sabut enamorar companyies amateurs d’arreu del món i amants del teatre de totes les condicions, un festival valent que ha enamorat també el nostre comerç.

Aquest any, el FITAG esdevé ben especial per a nosaltres, per al petit comerç de Girona, i li estem immensament agraïts per deixar-nos formar-ne part a través dels aparadors teatrals, una proposta increïblement original que de ben segur farà les delícies dels gironins i visitants.

Dotze botigues, dotze escenaris i un gran programa que ningú s’hauria de perdre. L’espectacle està servit i ho està al cor de la ciutat.

Volem expressar a l’organització del festival i a totes les persones que rere bastidors el fan possible, la nostra gratitud i a tots els comerciants que aquest any brinden les seves botigues, la seva implicació. Per molts anys FITAG!, per molts anys COMERÇ!, per molts anys GIRONA!, aquest agost, tornem a tenir un bon motiu d’alegria, d’orgull i de celebració.

Josep Maria Noguer i Perafita

President
Girona Centre Eix Comercial

Espectacles teatrals als aparadors de les botigues de Girona en la 20ena edició del FITAG
FacebookTwitterLinkedin
Espectacles teatrals als aparadors de les botigues de Girona en la 20ena edició del FITAG