Artículo

Girona Centre, Premi a la Dinamització en la I Nit del Comerç gironina

10 / 11 / 2017
 

Girona Centre Eix Comercial ha rebut el Premi Dinamització en la I Nit de Comerç de Girona, un reconeixement coral a totes les associacions de la ciutat, que va tenir lloc ahir al vespre al Saló de Descans del Teatre Municipal de Girona. Durant l'acte, que va comptar amb la participació de l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, Glòria Plana Yanes, es va posar de relleu la importància del comerç local per a les ciutats i el paper destacat de les associacions de comerç per a la seva dinamització.

Aquests premis tenen el doble objectiu de reconèixer i promocionar els empresaris i comerços del teixit comercial de la ciutat que contribueixen a fer créixer el model de comerç de proximitat i de qualitat de la ciutat i homenatjar les associacions de comerciants per la tasca que desenvolupen dia a dia. 

Els premis estan destinats a premiar les millors iniciatives comercials i com a activitat de foment i promoció de les activitats econòmiques de la ciutat i la posada en valor dels professionals del comerç que treballen per fer d’aquest sector un referent de qualitat. També tenen la funció de reconèixer i incentivar la participació d’iniciatives empresarials que per les seves característiques es poden considerar exemples per un teixit econòmic dinàmic i competitiu. 

 

Les categories dels guardons i els premiats són següents: 

  • Premi Avantguarda: Comunal Store
  • Premi Ambaixador de Girona: Joieria Pere Quera
  • Premi Dinamització:

Associació de Comerciants del Carrer Carme i Vista Alegre
Associació de Comerciants de Santa Eugènia de Ter
Associació de Veïns i Comerciants de Sant Fèlix
Associació de Botiguers, Industrials i Veïns del Carrer Ballesteries
Associació de Comerciants de la Devesa
Associació de Comerciants Zona U
Girona Centre Eix Comercial

  • Premi Disseny d’interiors (premi proposat per la Demarcació de Girona del Col·legi Oficial de Decoradors i Dissenyadors d’Interiors): Doble D!
  • Premi comerç verd: Cooperativa El Rebost
  • Premi Trajectòria:

25 anys: Recorda-te’n; Taller de restauració de la Cort Reial; Torrons Candela; La rellotgeria; Fruiteria Sant Narcís; Electrodomèstics Casellas; El Firalet
50 anys: Estanc 18; Farmàcia Ciurana; Forn Roca
75 anys: Puig Giralt; Cristalleria Sala
Els tres establiments més antics de Girona: Casa Llapart (170 anys); Ferros d’Art Cadenas (167 anys); Can Pujadas (154 anys)

  • Premi Especial Singular: Discos Coll 
  • Premi Especial Soc Girona: Fina Manich (botiga Zeppelin) 

Els trofeus han estat elaborats i creats per l’artista Marta Salvador de l’Agrupació d’Artistes La Volta. 

Durant l’acte es va pronunciar la ponència “Emociona’m i et compraré”, a càrrec d’Andreu March, expert d’ESCODI (Escola Superior de Comerç i Distribució). March va parlar sobre els perfils del nou consumidor i va donar eines i idees per tal d’adaptar les estratègies de venda a les noves tendències del client. 

La vetllada, que va estar conduïda per la periodista Ester Bertran, ha estat a més d’un acte de reconeixement a la bona tasca del comerç de la ciutat, un espai de trobada entre comerciants i professionals del sector. 

Moltes felicitats a tots els premiats!!

Girona Centre, Premi a la Dinamització en la I Nit del Comerç gironina
FacebookTwitterLinkedin
Girona Centre, Premi a la Dinamització en la I Nit del Comerç gironina