Promoció

Girona Centre Eix Comercial dona la volta al “Black Friday” per una campanya més “sostenible”

L’associació de comerciants Girona Centre Eix Comercial, entitat que representa de manera majoritària el petit comerç de la ciutat, ha impulsat la campanya “Black Friday Sostenible”, amb què es vol fomentar el consum responsable i de proximitat en la jornada prèvia a les compres de Nadal. Es tracta d’una campanya amb què l’associació de comerciants vol trencar amb la compra “compulsiva” que proposa aquesta diada, més pròpia de les grans superfícies i plataformes de venda per Internet, i guanyar terreny en el consum “assenyat i local”.

Durant la campanya, que anirà del 22 al 29 de novembre, el comerç adherit a la proposta no farà descomptes “Black Friday”, sinó que regalarà un xec regal de diners per la compra realitzada durant aquests dies. Aquest copó, amb un import a criteri de cada establiment, s’aplicarà com a descompte en la propera compra del client en el mateix comerç fins el 31 de desembre. La idea és fugir de la venda “d’ara o res” per promoure un “consum pensat” i crear experiències de compra amb què la clientela se senti “premiada i ben tractada” al comerç de proximitat.

El petit comerç vol fomentar el consum responsable i de proximitat en la campanya prèvia a les compres de Nadal

La representant dels comerciants, Mercè Ramírez de Cartagena, explica que la idea és donar la volta al concepte “Black Friday“ per adaptar-lo al “nostre sector i territori amb una visió més sostenible de l’activitat comercial durant aquesta època”. “Creiem que així hi guanyarem tots, el comerç, el consumidor i la ciutat”, subratlla Ramírez de Cartagena. L’origen d’aquesta nova fórmula s’ha d’anar a trobar en la iniciativa que un dels comerços associats a Girona Centre, la botiga de moda i complements “Scarlatta”, va posar en marxa amb motiu del Black Friday de l’any passat, al seu establiment, amb “bons resultats”.

L’objectiu és comunicar el distanciament del comerç local d’altres formes de compra durant tota la campanya de Nadal i els trets distintius del comerç de proximitat, en què la clientela se situa en “primer pla”, independentment si la compra es fa a l’establiment físic o a la botiga on line.

Establiments "Black Friday Sostenible" 

ALIMENTACIÓ POMES FRUITERIA
ALIMENTACIÓ CARNISSERIA MANEL
ARTICLES DE FESTA BUSQUETS FESTA
ARTICLES DE VIATGE I MARROQUINERIA MICKEY MONTSE
ARTICLES DE VIATGE I MARROQUINERIA GISAC
COMPLEMENTS CAPALLERIA ARXER
ESPORTS INTERSPORT AKILIA
JOIERIA JOIERIA RAMÍREZ DE CARTAGENA
JOIERIA/BIJUTERIA HORALIA
JOIERIA/BIJUTERIA LLAFRANK COMPLEMENTS
MODA DONA/COMPLEMENTS TUA MISURA
MODA MODA RE
MODA/COMPLEMENTS TRETZE
MODA/COMPLEMENTS THE LAB
MODA/COMPLEMENTS RIBES
MODA/COMPLEMENTS SCARLATTA COMPLEMENTS
MODA/COMPLEMENTS LA FONT
MODA HOME CARLES FALCÓ
MODA HOME BE AND CO
MODA INFANTIL IMMA NENS
MODA INTIMA BLONDA
ÒPTICA VISTA ÒPTICA GIRONA
ÒPTICA ÒPTICA AGUSTÍ
PARAMENT, LLAR I REGALS BAZAR ANDORRA
PARAMENT, LLAR I REGALS REGALS ROURA
PERFUMERIA PERFUMERIES XALOC
SABATERIA CASA PIJAUME
SABATERIA TONI PONS

Premis en metàl·lic amagats als Tortells de Reis

A principis de desembre, Girona Centre donarà el tret de sortida a la campanya de Nadal pròpiament dita amb importants premis en metàl·lic i el sorteig tradicional dels Tortells de Reis farcits d’euros entre les compres realitzades. Els xecs regal es podran bescanviar a qualsevol botiga associada a l’agrupació. L’entitat també distribuirà els arbres de Nadal decorats amb llumetes, que els establiments col·locaran a la porta del comerç, i d’altres regals com ara la carta dels Reis. Amb tot, Girona Centre preveu una bona campanya de Nadal i recomana planificar les compres.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb: Plural Comunicació, gabinet de comunicació i premsa de Girona Centre Eix Comercial.  Tel. 972222370 – 678580347 – info@pluralcomunicacio.com

 

Girona Centre Eix Comercial dona la volta al “Black Friday” per una campanya més “sostenible”