Article

Els “Escacs a la fresca” tornaran a omplir la plaça de la Independència de Girona

19 / 06 / 2024

L’activitat, organitzada pel Club Escacs Gerunda i Girona Centre Eix Comercial, vol promoure el coneixement de l’esport i atreure visitants a la ciutat

El dijous 27 de juny, el torneig de partides ràpides “Escacs a la fresca”, organitzat pel Club d’Escacs Gerunda, i promogut per l’associació de comerciants Girona Centre Eix Comercial, tornarà a omplir la plaça de la Independència de Girona en la seva XIV edició.

L’activitat, oberta a tothom, es durà a terme a les sis de la tarda. Consta de set rondes ràpides de cinc minuts i tres segons per als grups infantils (sub 12) i de nou  rondes per a la categoria d’adults, a un ritme de cinc minuts i dos segons.  L’objectiu d’ambdues entitats és  promoure el coneixement de l’esport i atreure visitants a la ciutat.

Els tres guanyadors absoluts s’enduran xecs regal de Girona Centre Eix Comercial que podran bescanviar a qualsevol dels comerços associats a l’entitat.

La presidenta de Girona Centre Eix Comercial, Mercè Ramírez de Cartagena, assegura que “és una cita consolidada entre els aficionats gironins i d’altres territoris nacionals” i manté el benefici que suposa per als negocis de la ciutat. “Des de l’entitat volem col·laborar amb tots els sectors d’activitat i aquest n’és un d’important”, afirma. “Volem fer xarxa amb totes les entitats que impliquin un dinamisme social, cultural i econòmic per a Girona”, destaca la presidenta.

La inscripció té un cost de 10 euros i es pot fer directament per la web del club: www.escacsgerunda.cat, per correu electrònic: club@escacsgerunda.cat i també per WhatsApp: 660598283. Inclou beguda, entrepà i un gelat, gràcies a la col·laboració dels establiments de restauració de la zona.

 

Escascs a la fresca
FacebookTwitterLinkedin