Promoció

El premi per compra centra la campanya de Nadal del comerç de proximitat de Girona

El sorteig de xecs regal i tortells de Reis farcits d’euros són dues de les promocions de la campanya de Nadal que més atrauen als consumidors, segons informen els establiments associats a Girona Centre Eix Comercial, l’agrupació de comerciants més representativa del comerç de proximitat de la ciutat. Per aquest motiu, la campanya d’aquest any ha centrat el seu atractiu novament en el sorteig de vals de compra que després es poden bescanviar a qualsevol dels establiments associats, fins i tot per la campanya de rebaixes. “El xec regal agrada al client perquè són diners que pot gastar en una varietat de botigues important i alhora és també el que més agrada al soci perquè és un regal que retorna al nostre comerç”, explica la gerent de l’agrupació, Mònica Bartrina. Per la seva banda, el seu president, Josep Maria Noguer, assegura que el comerç confia “fer la venda” durant els propers quinze dies i preveu un increment de la facturació de l’ordre del 2-3%. 

La promoció es complementa amb el regal de la carta de Reis, entrades VIP i samarretes del Girona FC i descomptes en l’entrada del Gran Circ de Nadal.

Cantada de Nadales

A banda dels premis, i amb l’objectiu de contribuir a l’ambient nadalenc de la ciutat,  l’agrupació de comerciants ha distribuït arbres de Nadal decorats a les portes de les botigues de tot l’eix comercial gironí. Així mateix, l’entitat organitzarà el dissabte 21 de desembre una cantada de nadales pels principals carrers comercials, a partir de les cinc de la tarda. Hi participaran les corals Sol i Xent, que cantarà al punt de trobada de la rambla de la Llibertat, el Cor Akan, que ho farà a la plaça Miquel Santaló, la coral Viarany, amb actuació a la cantonada de Pare Claret amb Juli Garreta i les Veus de l’Estany, a la plaça de la Independència.

Nadal solidari

Un any més, CaixaBank i Girona Centre Eix Comercial duen a terme la campanya Nadal solidari, que consisteix en destinar un euro per cada 30 euros de compra realitzada amb targeta durant aquest mes de desembre i fins el 5 de gener als establiments associats a l’agrupació de comerç. Els diners recollits de la campanya, que es va presentar ahir, es destinaran a l’associació “Lluito per Tu” i al seu projecte d’equinoteràpia dirigit a infants amb lesions cerebrals.

El comerç local de Girona també s’ha adherit a la campanya de la Creu Roja Joventut “Papanoelada motera solidària”, de recollida de joguines noves, que tindrà lloc el diumenge 22 de desembre, a les 16.30 hores, a la plaça Catalunya.

El dies festius amb permís d’obertura de la campanya de Nadal 2019 són el 6,8,15, 22 i 29 de desembre de 2019 i 5 de gener 2020. El 12 de gener es donarà et tret de sortida a la campanya de rebaixes d’hivern.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb: Plural Comunicació, gabinet de comunicació i premsa de Girona Centre Eix Comercial. Tel. 972 222370 – info@pluralcomunicacio.com

El premi per compra centra la campanya de Nadal del comerç de proximitat de Girona