Article

El petit comerç de Girona clou temporada amb la botiga al carrer “Compra i Somia”

16 / 09 / 2022

El dissabte 24 de setembre, una gran varietat de comerços de proximitat de Girona sortiran al carrer en la botiga a l’aire lliure que recorre un cop l’any tot l’eix comercial de la ciutat. L’acció, que ara farà 10 anys que es va batejar amb el nom “Compra i Somia”, és una de les activitats més apreciades pels associats de Girona Centre Eix Comercial, l’agrupació de comerç que aglutina la major part dels establiments que configuren el sector del petit comerç de l’Eixample fins al Barri Vell. Els botiguers exposaran els seus articles als principals carrers comercials (Migdia, Pare Claret, Santa Clara, Hortes, Rambla, i avinguda Jaume I) i duran a terme activitats per promocionar el negoci i les parades entre el públic. “El sector espera aquest dia un èxit d’afluència i per això s’hi ha sumat en bloc”, afirma la vicepresident de l’agrupació de comerç, Mercè Ramírez de Cartagena.

Amb la fira “Compra i Somia” el petit comerç de Girona, especialment el del sector de la moda i complements, dona per tancada la temporada d’estiu. La jornada es presenta com un revulsiu en l’actual context econòmic i de despesa familiar pel curs escolar, segons informa Ramírez de Cartagena. La representant de l’entitat apunta als bons preus i a la varietat de comerços i oferta de gènere com a factors principals de l’atractiu que genera la diada entre els fidels a la cita.

Compra i Somia: una acció valorada pel comerç

La fira Compra & Somia va ser premiada a l‘any 2015 en el marc dels Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial de la Generalitat de Catalunya amb la categoria Millor Iniciativa Col·lectiva Territorial. Aquesta categoria reconeix els projectes de dinamització comercial impulsats per les associacions que hagin destacat pel foment del comerç de proximitat en el seu territori. La primera edició, que es va dur a terme a l’any 2013 per potenciar el comerç urbà de tota la zona, es va presentar com la botiga al carrer més gran de la ciutat, i des d’aleshores s’ha organitzat interrompudament amb un èxit sostingut de participació comercial i d’afluència de públic, de la ciutat i dels pobles de rodalies.

Peu de foto: El president i la vicepresidenta de Girona Centre Eix Comercial mostren la imatge de campanya de la botiga al carrer gironina “Compra i Somia”.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb: Plural Comunicació, gabinet de comunicació i premsa de Girona Centre Eix Comercial. Tel. 972 222370 – info@pluralcomunicacio.com

 

El petit comerç de Girona clou temporada amb la botiga al carrer “Compra i Somia”
FacebookTwitterLinkedin