Promoció

El comerç de proximitat de Girona anuncia la doble campanya “Black Friday & Cyber Monday”

 L’agrupació de comerciants Girona Centre donarà el tret de sortida a la temporada comercial del Nadal amb la doble campanya “Black Friday & Cyber Monday” aquest divendres 27 de novembre i el dilluns 30 per a les promocions online durant 24 hores. A Girona, l’encesa de les llums de Nadal coincidirà amb la celebració del Divendres Negre a petició de Girona Centre Eix Comercial, en representació del comerç de proximitat de l’eix comercial. La campanya compta amb l’adhesió de més de setanta comerços. En opinió del president de l’agrupació, Josep Maria Noguer, “la suma de la campanya i l’encesa de les llums pot convertir aquest cap de setmana en un bon inici de temporada per als establiments i en una oportunitat per al consumidor”. Segons han informat els comerços, alguns botiguers faran descomptes de fins al 50 i al 70%. Rosa Gubau, de la cadena de sabateries Peacock, afirma que l’any passat la iniciativa va funcionar i confia que aquest any “tant les vendes presencials com a la botiga online siguin igual de bones o més”. Aquestes rebaixes avançades tenen el seu origen en EUA, molt donat a fer ofertes per fomentar el consum i avançar la campanya nadalenca. La fita el marca el Dia d'Acció de Gràcies (Thanks Giving Day), al voltant del qual giren els dos “shopping days”: el divendres i el dilluns següents.

El mes de desembre, Girona Centre activarà les promocions i premis per compra. Els clients dels establiments associats entraran en el sorteig de vals de descompte, que podran bescanviar als comerços adherits, i tortells de Reis farcits diners. A partir de la segona quinzena, Girona Centre desplegarà un programa d’activitats i tallers al carrer dirigides als més petits. D’altra banda, i gràcies a la renovació de l’acord amb el Gran Circ de Nadal de Girona, tots els clients dels establiments associats obtindran cinc euros de descompte en l’entrada a l’espectacle, presentant la butlleta que trobaran al petit comerç (compra anticipada al Teatre Municipal). També regalaran les cartes dels Reis. Els botiguers col•locaran al llarg de la propers dies arbres de Nadal a les portes dels seus establiments.

Així mateix, Girona Centre manté el projecte de la compra solidària. Per cada compra realitzada durant la campanya de Nadal amb la targeta Girona Comerç i Hostaleria de “la Caixa” als establiments associats a Girona Centre Eix Comercial i l’associació d’hostaleria Girona Radial, es destinarà un euro a un projecte solidari.

Els dies festius amb permís d’obertura d’aquesta campanya són el 6,8,13, 20 i 27 de desembre i el 3 de gener. El 10 de gener serà el primer festiu d’obertura de la campanya de rebaixes d’hivern.

Peu de foto: bona part dels comerços adherits a la campanya “Black Friday & Cyber Monday” començaran a anunciar l’actuació als seus aparadors a partir d’avui.

El comerç de proximitat de Girona anuncia la doble campanya  “Black Friday & Cyber Monday”