Article

Donació de la cursa popular del Carrer Nou al Rotary Club de Girona

22 / 11 / 2021

Aquest matí, l’associació Girona Centre Eix Comercial ha fet entrega al Rotary Club de Girona de la donació recollida a través de les inscripcions de la 42a Cursa Popular del Carrer Nou que es va celebrar el passat diumenge 17 d’octubre, un total de mil euros.

Els representants d’ambdues entitats, Josep Maria Noguer, president de Girona Centre Eix Comercial, i Albert Suñer, president dels rotaris gironins, s’han mostrat molt satisfets de la col·laboració, que va arrencar ara fa tres edicions. Segons ha explicat Suñer, la donació anirà destinada a dos projectes: la Fundació Girona Est, entitat dedicada a donar suport als barris més desfavorits de la ciutat, amb especial atenció als joves, i la Càtedra Universitat de Girona Autisme, dedicada a la recerca, formació i divulgació de l’autisme.  

Per la seva banda, el Rotary Club de Girona també ha col·laborat cada any amb la cursa del comerç amb l’aportació de voluntaris, un total de 50 persones en aquesta edició.

Han acompanyat als presidents, el membre de la junta de Govern de Girona Centre, Quim Gubau, implicat en l’organització de la cursa des de gairebé els seus inicis, el  director tècnic de la cursa, Olivier Domanico i el delegat del Rotary Club a la demarcació, Marc Payrà.

Descàrrega de fotografia. Autor: Girona Centre

Peu de foto. D’esquerra a dreta: Marc Payrà, Albert Suñer, Josep Maria Noguer, Quim Gubau i Olivier Domanico, a les instal·lacions de l’associació de comerciants.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb: Plural Comunicació, gabinet de comunicació i premsa de Girona Centre Eix Comercial. Tel. 972 222370 – info@pluralcomunicacio.com

Donació de la cursa popular del Carrer Nou al Rotary Club de Girona
FacebookTwitterLinkedin