Promoció

Divendres comencen les rebaixes d’estiu amb descomptes de fins al 50 per cent

Aquest divendres, gairebé el 100% del comerç de proximitat de Girona dóna el tret de sortida oficial a la campanya de rebaixes d’estiu amb descomptes que oscil·len entre el 20 i el 50%, segons l’enquesta realitzada per l’associació de comerciants Girona Centre Eix Comercial als establiments adherits, unes 250 botigues ubicades al llarg de l’eix comercial de la ciutat. L’estoc acumulat i la calor fan preveure una bona arrencada de campanya i molt especialment un bon primer cap de setmana. El president de l’entitat, Josep Maria Noguer, assegura que el turisme també contribuirà a incrementar les vendes i opina que el final de l’Eurocopa de futbol vindrà acompanyat d’un augment de visitants estrangers a la ciutat. L’agrupació anticipa un augment de les vendes de l’ordre del 3% en relació amb la campanya de l’estiu passat. Els comerços més optimistes són del sector de la moda i complements.

La campanya de rebaixes d’estiu comença l’1 de juliol i s’acabarà el 31 d’agost. Els dies festius d’obertura seran el diumenge 3 de juliol i el dilluns 15 d’agost.

Nou plànol turístic i comercial de la ciutat

 L’inici de campanya coincideix amb la distribució de la nova edició del plànol turístic i comercial de la ciutat, editat per l’Agrupació Girona Centre Eix Comercial. Es tracta d’una guia de butxaca en català, anglès, francès i castellà que es regala com a material promocional als establiments associats a Girona Centre de forma gratuïta. Combina la informació cultural amb la comercial i es distribueix també a les oficines de turisme, hotels de totes les comarques gironines, i l’aeroport de Girona. En aquesta nova edició, la informació de les botigues, classificades per sectors d’activitat  (alimentació, allotjament, articles de viatges, bars i restaurants, moda, etc.), s’ha ampliat amb contingut complementari que ajuda a identificar el producte o la singularitat dels establiments. Se n’han produït 20.000 unitats i també forma part del material promocional lliurat als assistents dels esdeveniments congressuals amb seu al Palau de Congressos de Girona.

Divendres comencen les rebaixes d’estiu amb descomptes de fins al 50 per cent