Article

Dissabte 30 de setembre, a Girona: Compra & Somia, la botiga al carrer més gran de la ciutat

22 / 09 / 2017

L’agrupació de comerciants Girona Centre organitzarà el dissabte 30 de setembre la nova edició de la botiga al carrer Compra & Somia, la més gran de la ciutat!. Més de cent botigues trauran al llarg de tot l’eix comercial a cel obert de Girona (des d'Eixample fins el Barri Bell) la varietat més àmplia d'articles de qualitat i a bons preus. Aquesta festa del comerç, que aplega cada any una gran afluència de públic, anirà acompanyada d'activitats i música per a l'entreteniment de grans i petits. Així mateix, hi haurà diferents promocions i sorteigs per incentivar la compra.

La fira recorrerà els següents carrers: la Creus, Migdia, Pare Claret, rambla de la Llibertat, carrer Hortes, Argenteria, Santa Clara, Nou, avinguda Sant Francesc i plaça Catalunya.

Les activitats per a la mainada se concentraran als carrers Pare Claret i Migdia, d'11 a 13.30 hores i de 17.00 a 20.00. Hi hauran jocs gegants i podran participar de diferents tallers. Per la seva banda, la zona de rambla estarà amenitzada per música blues d'11.00 a 13.30 hores i de 18.00 a 20.00 hores. 

Sorteig de xecs regal i molt més!

Amb l'objectiu d'incentivar la compra, l'agrupació de comercials sortejarà xecs regal de 20 i 50 euros, àpats i nit d'hotel. Per entrar en el sorteig només cal que demaneu al botiguer la butlleta de participació. Els xecs es podran bescanviar als establiments de Girona Centre durant tot el novembre i desembre. La butlleta es podrà lliurar al mateix establiment on s'ha adquirit o a les oficines de Girona Centre Eix Comercial (Rambla Llibertat 14, 1r pis). Aquesta butlleta caduca l’1 d’octubre. El sorteig es farà el dia 15 de novembre de 2017.

La botiga al carrer és una de les actuacions promocionals del comerç urbà i de proximitat de la ciutat que més engresca al botiguer i atrau al consumidor. La iniciativa Compra & Somia s’impulsa com a complement de les botigues al carrer de l’estiu, limitades a una zona comercial, i amb l’objectiu de dinamitzar el sector entre el període d’inici de la nova temporada d’hivern i la campanya de Nadal. Compra & Somia compta amb el suport de l’Ajuntament de Girona, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona i és la resposta a la demanda històrica d’una botiga al carrer a la tardor per part de petit comerç la ciutat, especialment del sector de la moda i complements.

Dissabte 30 de setembre, a Girona: Compra & Somia, la botiga al carrer més gran de la ciutat
FacebookTwitterLinkedin