Promoció

Demà 5 d'octubre, el comerç local de Girona celebra la botiga al carrer més gran de la ciutat, amb més de cent parades

Demà tindrà lloc a Girona la botiga al carrer “Compra & Somia”, la fira comercial a l’aire lliure més gran del comerç local que se celebra anualment a la ciutat. Més de cent botigues exposaran les seves parades als carrers de la Creu, Migdia, Pare Claret, rambla de la Llibertat, Hortes, Argenteria, plaça del Vi, Santa Clara, carrer Nou, avinguda Sant Francesc, Pompeu Fabra i plaça Catalunya.

Durant tot el dissabte, la botiga al carrer anirà acompanyada d’activitats d’entreteniment per als més petits, amb l’objectiu de facilitar la compra. Entre d’altres, es posa de relleu les de les entitats que s’han sumat a la festa del comerç. “Els amics de la gent gran” duran a terme un taller de tricotar, a la rambla de la Llibertat (de 17.00 a 20.00 hores), organitzat amb motiu de la botiga al carrer i en el marc de la VII Setmana Sempre Acompanyats. Així mateix, hi haurà tallers de perruqueria, papiroflèxia, macramés i xapes, al punt de trobada de la Rambla, activitats organitzades amb motiu de l’acte de celebració del Dia Mundial de la Salut Mental, organitzat per institucions i entitats que treballen en l’atenció al col·lectiu de persones que tenen un trastorn mental i les seves famílies i amb les que el comerç hi col·labora en la seva activitat divulgativa. Durant tot el matí hi haurà taules informatives on persones afectades i professionals donaran resposta a les preguntes freqüents sobre la temàtica.

L’agrupació de comerciants Girona Centre Eix Comercial, organitzadors de “Compra & Somia” preveu una bona jornada de vendes, que posa punt i final a la temporada d’estiu i dona el tret de sortida a la campanya de tardor. El president dels comerciants, Josep Maria Noguer, descriu la jornada com “l’ocasió per a les famílies d’adquirir articles bons i a bons preus, especialment del sector de la moda i complements“. Noguer també destaca de l’edició l’alta participació. “Compra & Somia” compta amb el suport de l’Ajuntament de Girona, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona.

Descàrrega de fotografies. Autor: Girona Centre Eix Comercial
Compra & Somia edició 2018 a la zona del carrer Migdia i al tram de la Rambla

Per a més informació us podeu posar en contacte amb: Plural Comunicació, gabinet de comunicació i premsa de Girona Centre Eix Comercial - Tel. 972222370 – 678580347 – info@pluralcomunicacio.com

Demà 5 d'octubre, el comerç local de Girona celebra la botiga al carrer més gran de la ciutat, amb més de cent parades