Article

Campanya Nadal Solidari: per cada compra, 1 euro per a una entitat social local

20 / 12 / 2015

El director d’Àrea de Negoci de CaixaBank a Girona Ciutat, Josep Maria González, el president de l’Agrupació Girona Centre Eix Comercial, Josep Maria Noguer, i el president de l’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona, Josep Carreras, han presentat  la campanya Nadal Solidari. La campanya, que es durà a terme fins el 15 de gener, consisteix en destinar un euro a tres projectes socials locals per cada compra realitzada amb targetes de CaixaBank als establiments associats.

L’entitat financera, els comerciants i els restauradors han acordat que els diners recollits amb aquesta campanya solidària es destinin a l’associació AKAN, entitat dedicada al suport i acollida de persones immigrades en situació especialment dificultosa; ARGOS SCCL, centre amb menors tutelats en situació de desemparament i exclusió social i FE I LLUM, associació dedicada a nois i noies amb discapacitat intel•lectual amb la finalitat que tinguin un grup d’amics de referència. L’objectiu de la iniciativa, que es duu terme per cinquè any consecutiu, és aprofitar les setmanes de més consum per fer possible que el Nadal arribi també a les persones en risc d’exclusió de la ciutat.

El director d’Àrea de Negoci de CaixaBank a Girona ciutat ha destacat l’èxit assolit durant la passada campanya de Nadal. Per la seva banda, el president de Girona Centre ha posat de relleu la bona rebuda que la proposta solidària té cada any entre els consumidors i la bona tasca que realitzen les entitats socials a la ciutat. Així mateix, el president dels restauradors, Josep Carreras, ha assegurat que la campanya és una de les millors maneres de mostrar el suport del comerç i la restauració a les organitzacions sense ànim de lucre del territori que treballen a favor dels més col•lectius més desfavorits.

 

 

 

Campanya Nadal Solidari: per cada compra, 1 euro per a una entitat social local
FacebookTwitterLinkedin