Promoció

Aquest Nadal, compreu al comerç de proximitat de Girona

El comerç de proximitat de Girona ha donat el tret de sortida a la campanya de Nadal. I aquest any el comerç local de la ciutat ha centrat la promoció de la temporada en els vals de descompte com a producte estrella de la campanya, a petició dels associats. El val descompte és el que més agraeix el client perquè el pot bescanviar a qualsevol establiment associat fins a finals de gener i el pot gastar també en la temporada de rebaixes”. La campanya de Nadal va acompanyada de premis i sortejos i, entre d'altres, destaquen els tortells farcits d'euros. Acompanyen els “arbres dels desitjos” que s'han posat a les portes dels comerços. A principis de gener es muntaran les carpes amb el patge reial que recollirà les cartes de Reis dels nens a diferents llocs de la ciutat.

Així mateix, a partir d'avui, CaixaBank, Girona Centre i l'associació Hostaleria i Restauració de Girona posem en marxa la campanya Nadal Solidari. Per cada compra realitzada a través de la targeta Girona Comerç i Hostaleria de “Caixa Bank” als establiments associats destinem un euro a un projecte solidari. A mitjans de desembre, les tres organitzacions anunciaran les entitats beneficiàries.

Els dies festius amb permís d’obertura d’aquesta campanya  són el 26 de novembre, 6,8,10, 17, 24 i 31 de desembre 2017, i el 7 de gener 2018.

Podeu consultar els comerços associats i la seva ubicació aquí

Aquest Nadal, compreu al comerç de proximitat de Girona