Article

Aquest diumenge se celebrarà la 35a Cursa Popular del Carrer Nou, esperem superar els 2.200 corredors de l'any passat

08 / 10 / 2013

L'organització tècnica de la Cursa Popular del Carrer Nou espera més participació que mai en aquesta carrera impulsada pel comerç de la ciutat ara farà 35 anys. De moment ja s'han inscrit més de 900 corredors, però l'organització confia superar les gairebé 2.200 inscripcions de l'any passat. Dissabte serà últim dia per inscriure-s'hi. La cursa, que se celebrarà el proper diumenge 20 d'octubre, manté el recorregut dels 10 i 5 km, les tres curses infantils, la cursa d'empresa i la categoria de les escoles. El tret de sortida, que serà oficiat per l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, tindrà lloc a les 10.30 hores, al carrer Nou (cursa dels 10 km).

Concretament les inscripcions presencials a les curses de 10 i 5 km es poden fer encara avui (de 17.00 a 20.00 hores), demà i dissabte (de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 hores), a l'estand de l'organització, ubicat al carrer Nou. Les inscripcions de les curses infantils s'han de fer a la botiga Intersport Akilia, del carrer Figuerola i les inscripcions per Internet es tancaran el divendres a les 21.00 hores (www.gironacentre.org).

La cursa de 5 km sortirà del carrer Nou a les 09.45 hores. El recorregut serà l'av. de Jaume I, Av. Ramon Folch, c. Berenguer Carnicer, passeig Canalejas, rotonda del Pont de Pedret, pont de la Barca (en direcció contrària), perimetral de la Devesa en direcció l'Auditori Palau de Congressos (gir de 180º), vial de la Devesa, passeig de la Devesa; rotonda de Caterina Albert, c. Caterina Albert, plaça Prudenci Bertrana, plaça Miquel de Palol, c. Francesc Mestre Civil, c. Santa Eugènia (direcció contrària), i plaça Marquès de Camps per tornar a passar per la línia de sortida: av. Jaume I amb c. Nou, av. Ramon Folch, c. Berenguer Carnicer, passeig Canalejas, plaça de la Independència, c. Santa Clara i pont de Pedra. La cursa dels 5 km s'acabarà en aquest punt, enfilant cap al carrer Nou fins a la meta. La cursa dels 10 km continuarà aquest recorregut pel pont de Pedra cap a la plaça del Vi, Ciutadans, plaça del Oli, Cort Reial, Ballesteries, c. Calderers, plaça de Sant Feliu, c. Jaume Pons i Martí, c. Bellaire, Rei Martí, plaça de la Catedral, plaça dels Lledoners, Alemanys, Sant Domènec, c. Ferreter i Mora, passeig de Fora de Muralla, pujada de les Pedreres, plaça General Marvà, plaça Catalunya, passeig General Mendoza, Rutlla, Emili Grahit, c. Jaume Balmes, Joan Maragall, plaça Catalunya, Rambla Verdaguer, pont de Pedra, i arribada a la meta pel carrer Nou.

Les tres curses infantils, amb un trajecte aproximat de 1000, 1400 i 1600 metres, sortiran a les 9.00, 9.15 i 9.45 hores, també des del carrer Nou.

Trofeus i premis, a la plaça Josep Pla

El lliurament de premis, a càrrec de les autoritats de la ciutat i dels representants de les empreses patrocinadores, es farà a la plaça Josep Pla de Girona, cap a les 12.30 hores, a on s'hi ubicaran diferents activitats i serveis. Hi haurà trofeus per als deu primers classificats de les categories masculina i femenina de les curses dels 10 i 5 km. S'atorgaran trofeus especials als participants més grans, trofeu Antoni Juliol, i als més petits (masculí i femení); també hi haurà premi per a l'equip guanyador de cada categoria en la cursa d'empresa (equip masculí, femení i mixte) i de la cursa de les escoles. Com cada any, Girona Centre Eix Comercial obsequiarà amb xecs regal de 120, 90 i 60 euros als tres primers classificats de les curses de 10 km, que podran bescanviar als comerços adherits a l'associació. Com a novetat, es preveu el sorteig d'un Mini, sempre i quan se superi la xifra global de participació de 4.600 inscrits.

Aquest diumenge se celebrarà la 35a Cursa Popular del Carrer Nou, esperem superar els 2.200 corredors de l'any passat
FacebookTwitterLinkedin