Article

Acord amb el Vol Espai Gastronòmic de Girona

28 / 07 / 2014

El president de Girona Centre Eix Comercial, Josep Maria Noguer, i el gerent del restaurant el 'Vol Espai Gastronòmic', Enric Sucarrats, han signat aquesta tarda el conveni de col·laboració que formalitza i visualitza la voluntat d’ambdues parts de dur a terme campanyes conjuntes de promoció, tant del comerç del centre de la ciutat, com de la plataforma gastronòmica instal·lada sobre el riu Onyar, a l’encreuament de dos dels carrers comercials més important de la ciutat, c. Nou i c. Santa Clara.

Amb aquest acord, l’associació de comerciants posa de manifest la seva visió del projecte com a pol d’atracció nacional i internacional per a Girona i en destaca, a més de la seva qualitat culinària, la seva originalitat des del punt de vista del concepte de negoci, i el seu caràcter innovador, des de la vessant de l’arquitectura i enginyeria de l’equipament.

Per la seva banda, la gerència del Vol ha subratllat la importància de la implicació de tots els agents de la ciutat amb el projecte i n’ha destacat el paper del comerç. Així mateix s’ha mostrat optimista respecte a l’impacte positiu que la iniciativa pot tenir per a la ciutat.

L’acord signat preveu ja d’entrada la promoció del Vol entre el comerç de Girona i la col·laboració de l’espai gastronòmic en les campanyes de dinamització de l’associació que es posaran en marxa el proper mes de setembre.

El VOL Espai Gastronòmic, restaurant en el què una selecció dels millors xefs catalans ofereixen les seves creacions a un grup reduït de només divuit comensals, és un espai suspès en l’aire per sobre del riu Onyar, al bell mig de la ciutat. Es tracta d’una obra d’enginyeria itinerant que viatjarà per les principals capitals europees posant de relleu el talent gastronòmic català i que s’estrena a  Girona amb 800 reserves ja fetes.

L’Agrupació de Comerciants El Centre Girona Centre Eix Comercial, fundada el 28 de febrer de 1998, és l’associació de comerciants de més dimensió de la ciutat. Acull prop de 250 comerços i negocis ubicats al llarg d’un passeig a cel obert que comprèn des del centre històric de la ciutat fins a la zona de l’Eixample.

 

Acord amb el Vol Espai Gastronòmic de Girona
FacebookTwitterLinkedin
Acord amb el Vol Espai Gastronòmic de Girona
Acord amb el Vol Espai Gastronòmic de Girona